Ritim Ustası
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,101
Arkadaşlar anakart alacağım baya bir düşmüş fiyatı ama DisplayPort desteği yok olmaması büyük bir eksiklik mi?
Ekran kartınız varsa gerek yok.Arkadaşlar anakart alacağım baya bir düşmüş fiyatı ama DisplayPort desteği yok olmaması büyük bir eksiklik mi?
anladım apu sistem düşünmüyorum ekran kartı da alacağımEkran kartınız varsa gerek yok.
Ekran kartının girişlerini bağlıyacaksınız çünkü görüntüyü ekran kartından alacaksınız. Anakart'a iGpu'su olan bir işlemciniz varsa ondan görüntü alabilirsiniz yoksa görüntü alamazsınız.anladım apu sistem düşünmüyorum ekran kartı da alacağım
APU sistem düşünüyorsan fazla bir şey kaybetmezsin HDMI 2.0 veya 2.1 bir kabloyla çözersin işi. Ekran kartı alacağım dersen anakartın girişi seni pek irdelemez işin ekran kartıyla olur.Arkadaşlar anakart alacağım baya bir düşmüş fiyatı ama DisplayPort desteği yok olmaması büyük bir eksiklik mi
Ekran kartı alacaksan zaten sıkıntı yok.Arkadaşlar anakart alacağım baya bir düşmüş fiyatı ama DisplayPort desteği yok olmaması büyük bir eksiklik mi?
Eksik değil olmasada olur ekran kartlı sistemeArkadaşlar anakart alacağım baya bir düşmüş fiyatı ama DisplayPort desteği yok olmaması büyük bir eksiklik mi?
Anakart link atarmsn merak ettm hocamArkadaşlar anakart alacağım baya bir düşmüş fiyatı ama DisplayPort desteği yok olmaması büyük bir eksiklik mi?
Hayır bu anakartta sıkıntı yok. X570S, X570'in yenilenmiş versiyonu dediğiniz sorunlar X570 de var. X570S 2021 de üretilmeye başladı.Bunu alacaktım vazgeçtim yüksek sıcaklıklarda çalışıyormuş güçlü işlemciler için uygun değilmiş çoğu bu konuda şikayetçi hem anakart 2019 üretim en iyisi daha güncel bir anakart almak var mı bildiğiniz kaliteli, sorunsuz bu fiyat segmentin de bir anakart?MSI MPG X570S EDGE MAX WIFI Amd X570 Soket AM4 DDR4 5300MHz (OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI MPG X570S EDGE MAX WIFI Amd X570 Soket AM4 DDR4 5300MHz (OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
https://www.epey.com/anakart/msi-mpg-x570s-edge-max-wifi.html 2019 üretim yazıyorHayır bu anakartta sıkıntı yok. X570S, X570'in yenilenmiş versiyonu dediğiniz sorunlar X570 de var. X570S 2021 de üretilmeye başladı.
Hemde fiyatı çok iyi başka yerde 4.3K
Siz buraya bakmayın. Her şeyi doğru değil.https://www.epey.com/anakart/msi-mpg-x570s-edge-max-wifi.html 2019 üretim yazıyor
amazon kullanıcı yorumlarıSiz buraya bakmayın. Her şeyi doğru değil.
![]()
MSI, MAG X570S serisi anakartları duyuruldu
Haziran ayının başında MSI, çevrimiçi ürün lansmanı etkinliği sırasında yepyeni X570S Serisi anakartlarını duyurdu. Eşsiz tasarımlar ve dikkat çekici özellikler çeşitli tartışmalara yol açtı.www.donanimhaber.com