Forma orjinalmi sahtemi nasıl anlarım

SECTOSS

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,125
Merhaba evimde 2002 GS forması buldum babamdan kalma ama merak ettim orjinalmi sahtemi diye yardımcı olan herkese teşekkür ederim isteyenler için fotoğraflar 2.de resmi ürün diyor doğru ama dolandırıcılıkta olabilir her türlü yinede sormak istedim lütfen saçma cevaplar vermeyin insanlik hali merak ediyorum işte çünkü bir gs fanatiğiyim gerçekten ve gerçekse çok mutlu olucam

Ekler

• Screenshot_2022-05-10-18-53-51-458_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2022-05-10-18-53-51-458_com.miui.gallery.jpg
    1.6 MB · Hit: 93
  • Screenshot_2022-05-10-18-53-46-043_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2022-05-10-18-53-46-043_com.miui.gallery.jpg
    1.3 MB · Hit: 93
bu formayı satmayı düşmüyorsundur umarım.

vay be 21 yıllık baba yadigarı forma. ne güzel bir hatıra
Bide fanatik GS li olunca daha özel oluyor be hocam heralde futbolla ilgilenmeseydim satardım hemde iyi fiyata satılır ztn .d (tabi öyle bir şey zerre düşünmüyorum) inanki hocam ztn bu formayla halı sahaya çıkmaya korkuyorum yırtılır mirtilir fln ALLAH korusun .d

o formayı çerçeveletip güzel bir yere asabilirsin.

Bide fanatik GS li olunca daha özel oluyor be hocam heralde futbolla ilgilenmeseydim satardım hemde iyi fiyata satılır ztn .d (tabi öyle bir şey zerre düşünmüyorum) inanki hocam ztn bu formayla halı sahaya çıkmaya korkuyorum yırtılır mirtilir fln ALLAH korusun .d
Hocam bence giy. Böyle güzel forma kenarda kalmasın. Ama ufak bir hasar aldığında çerçeveletebilirsin. Yani tamamen yırtılmasın ama kenarda da durmasın manasında.

Hocam bence giy. Böyle güzel forma kenarda kalmasın. Ama ufak bir hasar aldığında çerçeveletebilirsin. Yani tamamen yırtılmasın ama kenarda da durmasın manasında.
Hocam ztn çok iyi futbol oynayamiyorum futbol okuluna yazdirilicam iyi oynayabilirsem agalarla maç yaparken giyerim belki

o formayı çerçeveletip güzel bir yere asabilirsin.
Hocam bir sorum olucak şimdi ben biraz iri yarili bir adamım formada biraz sıkıyor sizce formayı zorluyormuyum yani sizce zayıfladıktan sonramı giyineyim yoksa bu halimle de giyeneyimmi

Merhaba evimde 2002 GS forması buldum babamdan kalma ama merak ettim orjinalmi sahtemi diye yardımcı olan herkese teşekkür ederim isteyenler için fotoğraflar 2.de resmi ürün diyor doğru ama dolandırıcılıkta olabilir her türlü yinede sormak istedim lütfen saçma cevaplar vermeyin insanlik hali merak ediyorum işte çünkü bir gs fanatiğiyim gerçekten ve gerçekse çok mutlu olucam
Hocam vakıfbank hediye etmiş orjinaldir.

Geri