Green MAN
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 487
- Konu Sahibi Konu Sahibi
SchneiderHocam pahalı olsun sorun yok tunçmatik mi yoksa Schneider mi.
schneider i tavsiye ederim iyi markadır tunçmatikten iyidirHocam pahalı olsun sorun yok tunçmatik mi yoksa Schneider mi.
Ben bunu kullanıyorum memnunumŞimdi sipariş edeceğim tavsiyeniz var mı?
Alacağım ürün şu:
Daha iyisi varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.![]()
Tunçmatik Tsk19009 3li Enerji Koruma Powersurge Siyah 1050joule 8000 Amper - Fiyatı, Yorumları
Tunçmatik Tsk19009 3li Enerji Koruma Powersurge Siyah 1050joule 8000 Amper yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Ama baştaki priz çalışmıyor. İçine hiç bir şey sokamıyorumBen bunu kullanıyorum memnunum
Ben memnunum ama arkadaşların önerdiği daha iyi varsa onlara bakın. Benim bir problemim yok sadece en baştaki prizin içine bir şey sokamıyorum nedenini bilmiyorumArkadaşlar, Tunçmatik markasını ilk kez duydum. Acaba nasıldır? bende almak istiyorum. Ama kullanan var mı iyi midir?
Amazondan viko almak daha mantıklıŞimdi sipariş edeceğim tavsiyeniz var mı?
Alacağım ürün şu:
Tunçmatik Tsk19009 3li Enerji Koruma Powersurge Siyah 1050joule 8000 Amper - Fiyatı, Yorumları
Tunçmatik Tsk19009 3li Enerji Koruma Powersurge Siyah 1050joule 8000 Amper yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Tunçmatik aldım.hocam ben onun beyazını önceden almıştım
amazondan almıştım akşam aldım sabaha geldi linkini aşağıya bıraktım
*Tunçmatik Tsk6134 Akım Koruyucu Prizler 148.85TL
hayırlı olsunTunçmatik aldım.
https://www.vatanbilgisayar.com/spg-10-10-lu-akim-korumali-ve-2xusb-port500ma-5v-priz-2m--gri-.html piyasadaki en iyi akım koruyuculardan diyebiliriz kendimde 2 yıldır kullanıyorum tavsiye ederim cok sağlamŞimdi sipariş edeceğim tavsiyeniz var mı?
Alacağım ürün şu: