kablosuz mouse için hangi pil kullanılmalı

Juiclair0

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,921
duracell şarjlı pil almayı düşünüyorum, bu pillerin 1300mah ve 2500 mah şarjlı piller mevcut. Bunlardan hangisi kablosuz mouse için uygun olur? Yada şarjlı pil değilde kullan at pillermi daha mantıklı olur. Sizce hangi pili kullanmalıyım fiyat önemli değil.

2500mah şarjlı pil daha iyi olur, kullan atlar hem çevreye daha çok zarar hem de çabuk bitiyor uzun vadede şarjlı pil parasını geçer

Şarjlı alıp sürekli kullanmak daha mantıklı

2500mah şarjlı pil daha iyi olur, kullan atlar hem çevreye daha çok zarar hem de çabuk bitiyor uzun vadede şarjlı pil parasını geçer
2500 üstü varmı çünkü çok fazla oynuyorum zırt pırt değiştirmek istemiyorum.

GP ReCyko 2700'lerden xbox kollarında kullanıyorum, uzun süre gidiyor gerçekten.

kaliteli şarjlı bir pil al kanka bittiğinde şarj edip tekrar kullanırsın sürekli pil derdinden kurtulursun

2500 üstü varmı çünkü çok fazla oynuyorum zırt pırt değiştirmek istemiyorum.
model aklımda yok ama tavsiyem zaten misal mouse 2 pil alıyorsa sen 4 tane al. sürekli döngü şeklinde şarja takarsın biri bitince diğerini takar kullanırsın

Kendiliğinden bataryalı,kabloylada kullanılabilir bir ürün alsan rahat olmaz mı?

duracell şarjlı pil almayı düşünüyorum, bu pillerin 1300mah ve 2500 mah şarjlı piller mevcut. Bunlardan hangisi kablosuz mouse için uygun olur? Yada şarjlı pil değilde kullan at pillermi daha mantıklı olur. Sizce hangi pili kullanmalıyım fiyat önemli değil.
bende bimde satılan 1300'lüklerden vardı.
1.5 hafta falan gidiyordu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

steelseriesin o model mousesi varsa link atar mısın ?
ben rival 3 wireless'den pilli model aerox 3 wireless'e geçtim.

bende bimde satılan 1300'lüklerden vardı.
1.5 hafta falan gidiyordu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben rival 3 wireless'den pilli model aerox 3 wireless'e geçtim.

eski duruyorsa satsana bana

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,680
Üyeler
184,202
Son üye
serddar
Geri