Dont Straveyi ilk defa duyuyorum diyerlerini oynadım simsi biliyorum ama oynamadımhitmanın şu ilk oyunlarını öneririm en yüksek ayarda bile açar ve oldukça iyi onun haricinde pek aklıma şuanlık gelmiyor sims2-3 de açar half life, CS, MB warband ve dont strave diye gidiyor..
Kankam 100 kez bitirdimGTA: San Andreas, GTA Vice City oynayabilirsin.
Dont Straveyi ilk defa duyuyorum diyerlerini oynadım simsi biliyorum ama oynamadım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kankam 100 kez bitirdim
daha bilinmedik oyunlar önerseniz veya co op oyunlar , online oyunlar
aynı ekran kartı bende de var ama E2180 işlemci versiyonlu benim sistem ram olarak 1gb daha fazla o yüzden bu sistemdeki oyunları bilirim diyebiliri,m ama şuan aklıma gelmedi fakat oldukça iyi olan the battle for middle earth'a da bakabilirsin company of heroes hatta age of empires 2-3 ve red alert 2-3 de olabilir.Dont Straveyi ilk defa duyuyorum diyerlerini oynadım simsi biliyorum ama oynamadım
Kankam 100 kez bitirdim
daha bilinmedik oyunlar önerseniz veya co op oyunlar , online oyunlar
sen nasıl bi kralsınaynı ekran kartı bende de var ama E2180 işlemci versiyonlu benim sistem RAM olarak 1gb daha fazla o yüzden bu sistemdeki oyunları bilirim diyebiliri,m ama şuan aklıma gelmedi fakat oldukça iyi olan the battle for middle earth'a da bakabilirsin company of heroes hatta age of empires 2-3 ve red alert 2-3 de olabilir.