Öneri Düşük Sistemler için oyun önerin

Blancon

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
394
Sistemimi atayım
1591475292349.webp

1591475353151.webp

Minecraft deneyebilirsin, optifine ile fps yükseltme ayarları yapıp.

hitmanın şu ilk oyunlarını öneririm en yüksek ayarda bile açar ve oldukça iyi onun haricinde pek aklıma şuanlık gelmiyor sims2-3 de açar half life, CS, MB warband ve dont strave diye gidiyor..

GTA: San Andreas, GTA Vice City oynayabilirsin.

hitmanın şu ilk oyunlarını öneririm en yüksek ayarda bile açar ve oldukça iyi onun haricinde pek aklıma şuanlık gelmiyor sims2-3 de açar half life, CS, MB warband ve dont strave diye gidiyor..
Dont Straveyi ilk defa duyuyorum diyerlerini oynadım simsi biliyorum ama oynamadım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

GTA: San Andreas, GTA Vice City oynayabilirsin.
Kankam 100 kez bitirdim

daha bilinmedik oyunlar önerseniz veya co op oyunlar , online oyunlar

• Beğen
Reaksiyonlar: cici
Dont Straveyi ilk defa duyuyorum diyerlerini oynadım simsi biliyorum ama oynamadım

Kankam 100 kez bitirdim

Metin2'ye başla.

Kankam 100 kez bitirdim

aynı ekran kartı bende de var ama E2180 işlemci versiyonlu benim sistem ram olarak 1gb daha fazla o yüzden bu sistemdeki oyunları bilirim diyebiliri,m ama şuan aklıma gelmedi fakat oldukça iyi olan the battle for middle earth'a da bakabilirsin company of heroes hatta age of empires 2-3 ve red alert 2-3 de olabilir.

aynı ekran kartı bende de var ama E2180 işlemci versiyonlu benim sistem RAM olarak 1gb daha fazla o yüzden bu sistemdeki oyunları bilirim diyebiliri,m ama şuan aklıma gelmedi fakat oldukça iyi olan the battle for middle earth'a da bakabilirsin company of heroes hatta age of empires 2-3 ve red alert 2-3 de olabilir.
sen nasıl bi kralsın

• Beğen
Reaksiyonlar: cici
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,093
Üyeler
196,892
Son üye
W3xynN