Ryzen 5 3600 Derece sorunu

olur be dostum bende çok bekledim hatta ekran kartım bile yok. ne kullandığımı bilsen polise şikayet edersin tarihi eser kaçakçısı diye :D :D
:D, aslında kartın mosfetlerine güveniyorum 4+3 mosfet var, AMD OC bölümündede voltage ve frekans ayarı var ama asıl sıkıntı nasıl bir değer giricem adamlar yazmamış araştırırsam bulurum sanırım :), başarırsam bir rehber yapıcam :D.

:D, aslında kartın mosfetlerine güveniyorum 4+3 mosfet var, AMD OC bölümündede voltage ve frekans ayarı var ama asıl sıkıntı nasıl bir değer giricem adamlar yazmamış araştırırsam bulurum sanırım :), başarırsam bir rehber yapıcam :D.
bende korkuyordum ama birkere yapınca alışıyorsun

bende korkuyordum ama birkere yapınca alışıyorsun
benim arayüz seninki gibi deilki seninki gibi olsa rahat yaparım :D, mesela bende Vcore voltaje yok tek sıkıntım o, daha üst seviye anakartlarda var.

Allah'ım kimlerle karşılaşıyorum.Bir Intel Fanboy,araştırmadan yorum yapma buralarda.Yazın sen gel gör ki Intel 80-90 derece de çalışıyor.Amd'nin max 60 derece üstünü zar zor görüyor.
Fanboy değilim aslanım. Edebini adabını bozmadan konuş forumda. İntel de kullanıyorum hali hazırda. Masaüstümdede 2600 ü satip 3600 aldım. Fanboy olsam intel sistem toplardım. Biz o boyluk yaşları geçtik. Boyluk size yakışır. Biz biraz daha man tarafındayız bu işin, anlatabildimmi canım kardeşim. Mümkünse geri cevap yazma bana. Sen işine bak ben işime.

benim arayüz seninki gibi deilki seninki gibi olsa rahat yaparım :D, mesela bende Vcore voltaje yok tek sıkıntım o, daha üst seviye anakartlarda var.
hımm bilmiyordum doğrudur

ama güzel soğutunca aşınma olayını engelliyebiliyoruz sanırım ben iyi bir kule tipi soğutucu ile kullanıyorum.
sıvı soğutucu hiçbir zaman özenmedim, zaten çok daha az paraya aldığımız kule tipi doğutucular ile harika performans alıyoruz.

sıvı soğutucu hiçbir zaman özenmedim, zaten çok daha az paraya aldığımız kule tipi doğutucular ile harika performans alıyoruz.
bende sıvı soğutmalara hiç sıcak bakamadım bir kaç kişide borulardan sızdırıp sistemi pert ettiğini görünce :D, benim kullandığım kule tipi de Cooler Masterın MA410P modeli 120mm sıvı soğutmalara neredeyse denk performansı var bana yetiyor :D.

O.C yapmışsanız ki yapmışsınızdır o.c az düşürün bence birde termal macununu değiştirdiyseniz arada bir şey kalmış ya da temassız bir bölge olabilir bir bakın derim

Son düzenleme:
Fanboy değilim aslanım. Edebini adabını bozmadan konuş forumda. İntel de kullanıyorum hali hazırda. Masaüstümdede 2600 ü satip 3600 aldım. Fanboy olsam intel sistem toplardım. Biz o boyluk yaşları geçtik. Boyluk size yakışır. Biz biraz daha man tarafındayız bu işin, anlatabildimmi canım kardeşim. Mümkünse geri cevap yazma bana. Sen işine bak ben işime.
O zaman yanlış yorum yapma burda.

O zaman yanlış yorum yapma burda.
Sana mı soracam koçum ben ne yorum yapacağımı ? Beni yalancılıkla suçlayan sensin. Ben kullanıyorum ryzen 2600 80 dereceden aşağı görmüyorum 4 , 5 saat kullanımda. Ekran kartımda MSI RTX 2070 Gaming 8G çer çöp ekran kartını beslese benimkide ısınmaz full hd de. Çoluk çocuk birde emir veriyor ?

2080 ti bile besler o işlemci :).
Olabilir evetde platform önemli.
2600 içinde aynı şeyi diyoruz 2080 bile besler ohoo diye ama benim 2070 i beslemedi full hd de. Mükemmel bir dar boğaz var Full HD de ?

Olabilir evetde platform önemli.
2600 içinde aynı şeyi diyoruz 2080 bile besler ohoo diye ama benim 2070 i beslemedi full hd de. Mükemmel bir dar boğaz var Full HD de ?
ama 2600 ile 3600 arasında biraz fazla fark var :D.

Geri