Hamsi ismaH
80+
- Reaksiyon skoru
- 51
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Acik hocamResize bar açık olması lazım yoksa arc a750 tam performans alamazsın
Acik hocamResize bar açık olması lazım yoksa arc a750 tam performans alamazsın
Guclu bir sistem degilden kastiniz nedir hocam. Yani uyumsuz bir ikiler mi? Eger bu anlamda degilse rx580de boyle bir sorun yasamadigimi belirtmek isterima750 + 2600 çok güçlü bir sistem olmadığı için oyunu ilk açtığında mapi yüklerken droplar kasmalar yaşanabilir ilk 5-10 saniye eğer bundan sonra drop yaşatmıyorsa sorun yoktur 5500 yerine 5600 alın kesinlikle farka değer darboğazın sisteme bir zararı olmaz istediğin kadar kullanabilirsin.
5500 yeterliyse butcemi zorlamak istemem ama arkadas 5600 oneriyor. Daha psu alicam. Ram degisicem cok sey var yani.rx 580 ile r5 2600 tabii ki de darboğaz yapmaz zaten. 580 güçlü bir ekran kartı değil. fakat a750 ile darboğaz yapar. bu ekran kartını tam performans kullanabilmek için işlemcinin en azından bi 5500-5600 olması lazım
yok hocam uyumlular ondan değil hani genel olarak ultra güçlü olmadıkları için kaplamaları vb yüklerken drop yaşanması normal açısından söyledim.Guclu bir sistem degilden kastiniz nedir hocam. Yani uyumsuz bir ikiler mi? Eger bu anlamda degilse rx580de boyle bir sorun yasamadigimi belirtmek isterim
ayrıca tek kanal 16 gb ram kullanıyorsun. özellikle am4 platformunda çift kanal ram performansı ciddi şekilde artırıyor. evet 16 gb ram bir çok oyuna yeter fakat tek kanal olduğu için çok bir performans artışı sağlayamıyorsun. mümkünse ram de al.rx 580 ile r5 2600 tabii ki de darboğaz yapmaz zaten. 580 güçlü bir ekran kartı değil. fakat a750 ile darboğaz yapar. bu ekran kartını tam performans kullanabilmek için işlemcinin en azından bi 5500-5600 olması lazım
Rx 580 de yasanmiyordu boyle bisey. Rx580 daha gucsuz olmasi gerekmiyor muyok hocam uyumlular ondan değil hani genel olarak ultra güçlü olmadıkları için kaplamaları vb yüklerken drop yaşanması normal açısından söyledim.
5500 3k tl, 5600 4k tl. psuyu güncellemene gerek yok. corsairin 550w psu'su bu sistem için yeterli. psuya yapacağın harcamayı işlemciye yap.Guclu bir sistem degilden kastiniz nedir hocam. Yani uyumsuz bir ikiler mi? Eger bu anlamda degilse rx580de boyle bir sorun yasamadigimi belirtmek isterim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
5500 yeterliyse butcemi zorlamak istemem ama arkadas 5600 oneriyor. Daha psu alicam. Ram degisicem cok sey var yani.
dediğim gibi hocam 2600 a750 yi ucu ucuna besliyor hani ondan dolayı da yaşanıyor olabilirRx 580 de yasanmiyordu boyle bisey. Rx580 daha gucsuz olmasi gerekmiyor mu
Psu yu her turlu yenilemem lazim cunku zaten baska bir pc ye psu lazim.5500 3k tl, 5600 4k tl. psuyu güncellemene gerek yok. corsairin 550w psu'su bu sistem için yeterli. psuya yapacağın harcamayı işlemciye yap.
Haklisiniz hocam biraz darbogaz oluyor. Peki bir sure boyle kullansam pc ye zarar gelmez degil midediğim gibi hocam 2600 a750 yi ucu ucuna besliyor hani ondan dolayı da yaşanıyor olabilir
darboğazın pcye bir zararı yok hocam sorun olmaz.Psu yu her turlu yenilemem lazim cunku zaten baska bir pc ye psu lazim.
Ayrica senin o dedigin islemcileri 2. El almayi planliyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Haklisiniz hocam biraz darbogaz oluyor. Peki bir sure boyle kullansam pc ye zarar gelmez degil mi
2. elde 5600 işlemciyi saçma şekilde sıfırıyla aynı fiyata satıyorlarPsu yu her turlu yenilemem lazim cunku zaten baska bir pc ye psu lazim.
Ayrica senin o dedigin islemcileri 2. El almayi planliyorum.
darboğaz tam verim alamamak demek ömür boyu da kullansan zarar olmaz sadece ederinden düşük performans almış olursun. Özellikle intel arc gpularda düşük cpu lar çok daha kötü performans veriyor, b580 testleri de var youtube da pahalı işlemcili iken 4060 ı geçerken zayıf işlemcide gerisinde kalıyordu.Haklisiniz hocam biraz darbogaz oluyor. Peki bir sure boyle kullansam pc ye zarar gelmez degil mi
Hocam rx580 den sonra ilac gibi geldi. birkac ay tam performans almasamda problem degil. Sadece bu droplarin sık girmesinden korkuyordum ve darbogaz degilde baska birseyden olabilir diye dusunuyordum ancak suana kadar sadece 1-2 defa olup gidiyorlar. Yarin baska oyunlarda test edecegimdarboğaz tam verim alamamak demek ömür boyu da kullansan zarar olmaz sadece ederinden düşük performans almış olursun. Özellikle intel arc gpularda düşük cpu lar çok daha kötü performans veriyor, b580 testleri de var youtube da pahalı işlemcili iken 4060 ı geçerken zayıf işlemcide gerisinde kalıyordu.