TOGG, Almanya'da test için görüntülendi!

1- Kör bir muhalefet destekçisinin. AKP koyunlarından 1 gram farkın yok. Böyle "muhalefetlik" değil "taraftar" olursun yani takım tutar gibi parti tutarsın.
2- Ülkeye döviz girişini sağlayıp yerli yatırımlara destek vermek için.

Bu kadar cahil konuşmayın. Konu hakkında fikriniz yoksa da yürüyüp gidin konudan. Akşam akşam sinirlerimiz bozdun.
+1

yorumlara bakiyorudum , kim daynamayip heykel diyecek diyordum :) 😊😊😊
dostum ugraşma eleştirmek isteyen yalan dogru bir şey bulup eleştirir , vizyonu olan adam biraz destek cikmaya calişir :)
bunun en büyük orneğini iha siha teknolojisi uretilirken yaşadik
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

800k iyi fiyat olur
Giriş için knka

Kaplaması çok kötü.

Çok kapalı değil mi ya camlar çok küçük boğar insanı

Çok kapalı değil mi ya camlar çok küçük boğar insanı
Büyüklük olarak mı karartma olarak mı. Karartma ise o isteğe göre değiştirilebilir o dışındaki kaplama gibi araçların detayları belli olup sızdırılmasın diye yapıyorlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bence bu araçta katarlara satılır +1
Bi biz satılmadık zaten katarlılara

Büyüklük olarak mı karartma olarak mı. Karartma ise o isteğe göre değiştirilebilir o dışındaki kaplama gibi araçların detayları belli olup sızdırılmasın diye yapıyorlar
Arka cam ve yan camlar boyut olarak gözüme küçük geldi

TOGG'un tüm üretim bantlarını üreten firmada staj yaptım (otomotiv mühendisliği okuyorum) Ciddi bir çalışma var ve gerçekten bitti sayılır tüm hatlar. Gizli bilgilerde edindim medyaya yansımayan fakat burada paylaşamam. Ek olarak şuan ki aracın üretiminin gecikmesinin en büyük nedeni, TR de ki fason üreten tedarikçiler. Araç yerli olsun diye fason denilen( her hangi küçük veya büyük hammadde , parça vb.) parçaların tedariği Türk firmalardan yapılıyor. Fakat Türk tedarikçileri devamlı olarak kalite kontrol standartlarını sağlamayan ürün gönderiyor. Bizim mühendisler de parçaları kabul etmeyince süreç uzuyor. Kısacası keşke Ülkemizdeki tedarikçi firmalar bakkal gibi değil de profesyonel çalışsalar.
Aynen kanka herşeyi yurtdışından al, tasarımı bile yabancı çizsin, civatanın yerli olmasına özen göster 🤣 Alamanya arabayı gıskanır he çok dolaştırmayın.

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Neden Almanya diyecek arkadaşlar için birkaç açıklama yapayım.

Araçlar birçok testten geçerler en soğuklardan (Kutupta) en sıcaklara (Afrika'da) ve en son araçlar Almanya'nın Nürburgring pistine getirilir ve alt takımlara son ayarlar ve konfigürasyonlar yapılır. En iyi şartlar oradadır. Toyota'dan tutun Ferrari'ye kadar hepsi oraya gider.
Çok guzel durmuyor mu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,353
Üyeler
185,715
Son üye
Fatih_emin
Geri