Furkan Karagülle
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 4
- Reaksiyon skoru
- 18,203
Benim yatırımım var. Benim için güzel bir şey. (!)
(10 dolar.)
(10 dolar.)
Dolar Euro karşısında 5 yılın zirvesini görüyor merkez bankası bu kurda tutmak için şuan hala satmaya devam ediyor. Büyük patlama yakındır. Bir sonraki rakam dolar kurunda 17-18 aralığında olacak rez alabilirsiniz.
(Yatırım tavsiyesi değildir)
Arkadaş sen yazdığımı anlayamadan saldırıya geçmişsin.Anlayışta sıkıntı var galiba o yüzden bir daha yazayım.Hammaddeyi dolarla almıyor musun ? Bak akaryakıt fiyatlarına anlarsın etkisi olup olmadığını
Ne alaka? Sen dolar 18 ken aldığın malı 16 ya düştüğü için indirim yapar mısın?Dolar işin bahanesi yok hammaddeyi dolarla alıyoruz yok stoğu yüksekken aldık.Yalanlarına inanmayın artık...
Bunu da Ekrem'e mi yıkıyoruz?her şey çok güzel olacak
En büyük pişmanlığım 15.3 tan 900 dolar bozup s22 almak oldu.
Erdoğan zaten düşüreceğini belirtmişti dolarını bozmayanlarda kabahatalsam mı hiç bilemedim ya, 14ten beri düşünüyorum hep yükseliyor, zarar etmeyeceğim sürece sıkıntı olmaz ama tekrar 18den 12ye düştüğü gibi düşme olayi olur mu
Yukarda ki yazdığını oku şimdi bu yazdğını oku. Senin ilk etapta kendini anlatma engelin var sanırımSen yazdığımı anlayamadan saldırıya geçmişsin.Anlayışta sıkıntı var galiba o yüzden bir daha yazayım.Ben 1.numaralı etken dolar kurunun artışı değil diyorum.Piyasada büyük spekülatif hareketlenme var.İnşallah anlamışsındır demek istediğimi...
Rasim Ozan Kütahyalı v2Sen yazdığımı anlayamadan saldırıya geçmişsin.Anlayışta sıkıntı var galiba o yüzden bir daha yazayım.Ben 1.numaralı etken dolar kurunun artışı değil diyorum.Piyasada büyük spekülatif hareketlenme var.İnşallah anlamışsındır demek istediğimi...
Tahtayı bile dışardan alıyorsan bal gibi de dolar kurunun artışına bağlı fiyatlar.Sen yazdığımı anlayamadan saldırıya geçmişsin.Anlayışta sıkıntı var galiba o yüzden bir daha yazayım.Ben 1.numaralı etken dolar kurunun artışı değil diyorum.Piyasada büyük spekülatif hareketlenme var.İnşallah anlamışsındır demek istediğimi...
Dolar 10 iken aldığın malı 16 olduğunda nasıl zam yapıyorsan 16'ya düştüğü için de indirim yapmak zorundasın. Ticaret her zaman senin kazandığın bir şey değildir. Ticaret yaparken batadabilirsin çıkadabilirsin.Ne alaka? Sen dolar 18 ken aldığın malı 16 ya düştüğü için indirim yapar mısın?
Yaparsan senin ticari beceriksizliğin olur çünkü zarar edersin.
O fırsatçılık oluyor. Ben o duruma göre yazmadım mesajımı.Dolar 10 iken aldığın malı 16 olduğunda nasıl zam yapıyorsan 16'ya düştüğü için de indirim yapmak zorundasın. Ticaret her zaman senin kazandığın bir şey değildir. Ticaret yaparken batadabilirsin çıkadabilirsin.