Edward Norton
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 644
Herkese Merhaba Biliyorsunuz Dün Steam'e Yarış Festivali Kampanyaları geldi Sonrasında Youtube Da önüme bir video çıktı Başlıktaki Konuyla ilgili sizlerinde Faydalanmasını isterim Adım Adım Anlatıyorum
1-) İlk Önce Steam Mağazasına girip en üstteki Yarış Festivaline tıklıyoruz
2-)Sonrasında Azıcık Aşşağıya inip Soru Yarışmasına Tıklıyoruz
3-) Sonrasında 5 Soruluk Cevapları Kolayca bulabileceğiniz bir test Geliyor Karşınıza
Cevaplar;
-Race Around The Clock
-1900
-Space Race
-Richard Burns Rally
-Burnout 3
4-) Cevapları Girdikten Sonra Bizden Rozeti Bulmamızı istiyor Rozet ise Yukarıda Tıkladığımız Soru Yarışmasının 2 Solundaki VR kısmında
5-) VR kısmına girdikten Sonra Aşşağıya İnip Ucuş ve Uzay Bölümünde sekmelerde ilerledikce Göreceksiniz
6-) Sonrasında İşlem Bitti Profilinize Girip Rozetin Gelip Gelmediğini Görebilirsiniz
1-) İlk Önce Steam Mağazasına girip en üstteki Yarış Festivaline tıklıyoruz
2-)Sonrasında Azıcık Aşşağıya inip Soru Yarışmasına Tıklıyoruz
3-) Sonrasında 5 Soruluk Cevapları Kolayca bulabileceğiniz bir test Geliyor Karşınıza
Cevaplar;
-Race Around The Clock
-1900
-Space Race
-Richard Burns Rally
-Burnout 3
4-) Cevapları Girdikten Sonra Bizden Rozeti Bulmamızı istiyor Rozet ise Yukarıda Tıkladığımız Soru Yarışmasının 2 Solundaki VR kısmında
5-) VR kısmına girdikten Sonra Aşşağıya İnip Ucuş ve Uzay Bölümünde sekmelerde ilerledikce Göreceksiniz
6-) Sonrasında İşlem Bitti Profilinize Girip Rozetin Gelip Gelmediğini Görebilirsiniz