Steam Bedava 100 XP veren Rozet alma

Edward Norton

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
644
Herkese Merhaba Biliyorsunuz Dün Steam'e Yarış Festivali Kampanyaları geldi Sonrasında Youtube Da önüme bir video çıktı Başlıktaki Konuyla ilgili sizlerinde Faydalanmasını isterim Adım Adım Anlatıyorum

1-) İlk Önce Steam Mağazasına girip en üstteki Yarış Festivaline tıklıyoruz

2-)Sonrasında Azıcık Aşşağıya inip Soru Yarışmasına Tıklıyoruz
Screenshot_2.png

3-) Sonrasında 5 Soruluk Cevapları Kolayca bulabileceğiniz bir test Geliyor Karşınıza
Cevaplar;
-Race Around The Clock
-1900
-Space Race
-Richard Burns Rally
-Burnout 3

4-) Cevapları Girdikten Sonra Bizden Rozeti Bulmamızı istiyor Rozet ise Yukarıda Tıkladığımız Soru Yarışmasının 2 Solundaki VR kısmında
Screenshot_3.png

5-) VR kısmına girdikten Sonra Aşşağıya İnip Ucuş ve Uzay Bölümünde sekmelerde ilerledikce Göreceksiniz
Screenshot_4.png

6-) Sonrasında İşlem Bitti Profilinize Girip Rozetin Gelip Gelmediğini Görebilirsiniz

Screenshot_5.png

Herkese Merhaba Biliyorsunuz Dün Steam'e Yarış Festivali Kampanyaları geldi Sonrasında Youtube Da önüme bir video çıktı Başlıktaki Konuyla ilgili sizlerinde Faydalanmasını isterim Adım Adım Anlatıyorum

Alıntıyı görüntüle
3-) Sonrasında 5 Soruluk Cevapları Kolayca bulabileceğiniz bir test Geliyor Karşınıza
Cevaplar;
-Race Around The Clock
-1900
-Space Race
-Richard Burns Rally
-Burnout 3

4-) Cevapları Girdikten Sonra Bizden Rozeti Bulmamızı istiyor Rozet ise Yukarıda Tıkladığımız Soru Yarışmasının 2 Solundaki VR kısmında
Alıntıyı görüntüle

5-) VR kısmına girdikten Sonra Aşşağıya İnip Ucuş ve Uzay Bölümünde sekmelerde ilerledikce Göreceksiniz
Alıntıyı görüntüle

6-) Sonrasında İşlem Bitti Profilinize Girip Rozetin Gelip Gelmediğini Görebilirsiniz

Alıntıyı görüntüle
ben yaklaşanda buldum herkeste farklı galiba

Congrats! Your trophy is in a section of the sale where you might try out racing games from the future. bende böyle d,yor ben bulmamadım

Alıntıyı görüntüle
Cevaplar;
-Race Around The Clock
-1900
-Space Race
-Richard Burns Rally
-Burnout 3

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
@Perfectshot06 Konu sabah açılmış.

https://forum.donanimarsivi.com/konu/steam-yaris-etkinligi-2022-rozeti-alma.539545/

benimki yok her yere baktım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,282
Üyeler
184,914
Son üye
oziiyi
Geri