Öneri Oyun bilgisayarı

Bunu alacağım ama kafamda soru işaretleri var 1tb HDD ekleyip almak istiyorum ama monster da taksit imkanları kısıtlı gittigidiyor peşin fiyata 9 taksit yapıyor ama onda da özelleştirme imkanı yok ve 1tb olupta 7200rpm HDD görmedim
ozaman hdd sen alacaksın ayriyeten reyiz, sonra kendin takacan.

ozaman HDD sen alacaksın ayriyeten reyiz, sonra kendin takacan.
Sorun da takmak konusunda sıkıntim yok biliyorum bilgisayar montajını güzel ve ucuz 1tb hdd bulamadım hepsi 5400rpm monsterın sitesinde 7200rpm ikisi arasında aşırı fark var mıdır?
Laptop gayet güzel fakat depolaması yetmeyebilir ki yetmezde ben 480gb SSD kullaniyorum yetmedi.

Sorun da takmak konusunda sıkıntim yok biliyorum bilgisayar montajını güzel ve ucuz 1tb HDD bulamadım hepsi 5400rpm monsterın sitesinde 7200rpm ikisi arasında aşırı fark var mıdır?
olmaz mı, 7200rpm saha hızlıdır. 7200 kere dönüyo, öbürü 5400

Laptop gayet güzel fakat depolaması yetmeyebilir ki yetmezde ben 480gb SSD kullaniyorum yetmedi.
Ben özelleştirdim 256gb m.2 SSD ve 1TB 7200RPM harddisk ile bu fiyata geldi nasıl sitede yok??? 400tl zorlayabilirsen çok rahat edersin.
1591537276582.png

Ben özelleştirdim 256gb m.2 SSD ve 1TB 7200RPM harddisk ile bu fiyata geldi nasıl sitede yok??? 400tl zorlayabilirsen çok rahat edersin.
Alıntıyı görüntüle
Ben yanlış belirttiysem özür dilerim demek istediğim
Gittigidyorda yoktu
Monsterdan taksit imkanları sınırli olduğu için almak istemiyorum ama mecbur kalırsam ordan alırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Burdaki sorun şu notebooklar 2.5 inc hdd destekler

onun 7200'ü yok sadece 5400 var diye biliyorum.

Ben yanlış belirttiysem özür dilerim demek istediğim
Gittigidyorda yoktu
Monsterdan taksit imkanları sınırli olduğu için almak istemiyorum ama mecbur kalırsam ordan alırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Burdaki sorun şu notebooklar 2.5 inc HDD destekler
Yani ordan almanı tavsiye ederim direk sana hazır bir şekilde gelir bir şey ile uğraşmazsın.

Geri