ARTIK FAN DEĞİLİM
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 6,865
Knk varya rasgele kartlar seciyosun vs sana 3 tane kart destesi sectiriyo 20 tane mi ne kendi desteni rastgele olusturuyonKeşif ne
Knk varya rasgele kartlar seciyosun vs sana 3 tane kart destesi sectiriyo 20 tane mi ne kendi desteni rastgele olusturuyonKeşif ne
Eskiden oynuyordum pek sarmadı sildim.Legends of Runeterra oynayan var mı?
Keşif gezisi diye gecioKnk varya rasgele kartlar seciyosun vs sana 3 tane kart destesi sectiriyo 20 tane mi ne kendi desteni rastgele olusturuyon
Aşırı fazla comp var ben sırf eğlencesine keşif gezisi takılıyorum normalde platim dereceli sinde eski sezondaBen de bana öğretir msin diyecektim. Oyun zevkli ama öğrenmek gerekiyor.
Tavsiyem YouTube den video izlemen en yararlisi o ilk basladiysan da önerim örümcek destesiAşırı fazla comp var ben sırf eğlencesine keşif gezisi takılıyorum normalde platim dereceli sinde eski sezonda
Platsın demek. Dc verir misin soru yağmuruna tutacağım seniAşırı fazla comp var ben sırf eğlencesine keşif gezisi takılıyorum normalde platim dereceli sinde eski sezonda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tavsiyem YouTube den video izlemen en yararlisi o ilk basladiysan da önerim örümcek destesibide Katarina destesi olabilir basit ve güçlü.
Aradan çok yıllar geçti ben bıraktıktan sonra 15 tane mi ne yeni hero deste geldiPlatsın demek. Dc verir misin soru yağmuruna tutacağım seni
Knk uyuyacam ya okulum var :/Aradan çok yıllar geçti ben bıraktıktan sonra 15 tane mi ne yeni hero deste geldi![]()
Bu işin yarını da var bebeğimAradan çok yıllar geçti ben bıraktıktan sonra 15 tane mi ne yeni hero deste geldi
Knk uyuyacam ya okulum var :/
Seve seve yardım etmek isterim elimden geldiğince ama şunu unutma runeterra ve TFT oyunu %60 şans %20 oyun bilgisi %20 da**ak oyunudurBu işin yarını da var bebeğim
Yok mu yarın bir vs ?Bu işin yarını da var bebeğim
Ben seni ne ara takip ediom laSeve seve yardım etmek isterim elimden geldiğince ama şunu unutma runeterra ve TFT oyunu %60 şans %20 oyun bilgisi %20 da**ak oyunudur
Yok mu yarın bir vs ?
Keşif jetonum olmadığı için yeni hesap açtım bende zaten onla oynuyorum onla gelicemBilmem.
Var ama ben kötüyüm daha 1 lvlim