corsair 465x vs cooler master masterbox mb511

iCUE 465X çok daha iyi bir kasa. Arkasına da öndeki fan modeli neyse ondan alırsan şahane olur.

465x çok daha üst seviye bir kasa cooler masterda bir şey ile karşılaştıracaksan td500 ya da h500 ile karşılaştır.

465x çok daha üst seviye bir kasa cooler masterda bir şey ile karşılaştıracaksan td500 ya da h500 ile karşılaştır.
Hocam H500 tamam da TD500'le de karşılaştırılmaz bence. Çok fazla fark var.
Bu arada öndeki fanların modeli LL120. Dediğim gibi arkaya da bir tane alırsan çok güzel olur.

Yanılıyorsunuz hocam. iCUE 465X özellik bakımından çok üst bir kasa MB511'e kıyasla.
Reis vallaha olabilir ama ne biliyim ben onu tercih ettim sen benden iyi bilirsin doğrudur hocam

Reis vallaha olabilir ama ne biliyim ben onu tercih ettim sen benden iyi bilirsin doğrudur hocam
Yok kendim de kullanıyorum ondan dedim. Tabii ki fiyat/performans ürünü olarak MB511 RGB/ARGB çok daha iyi. RGB'li versiyonunda 650 Watt MWE 650 model güç kaynağı çıkıyor. iCUE 465X'te çıkmıyor ve ondan daha pahalı :D.

Yok kendim de kullanıyorum ondan dedim. Tabii ki fiyat/performans ürünü olarak MB511 RGB/ARGB çok daha iyi. RGB'li versiyonunda 650 Watt MWE 650 model güç kaynağı çıkıyor. iCUE 465X'te çıkmıyor ve ondan daha pahalı :D.
:D.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben dark guardion ve fsp 600 w aldım vallaha iyi

:D.

Ben dark guardion ve fsp 600 w aldım vallaha iyi
740lira tuttu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular