Yardım FlashBack bios guncelleme

louis bloom

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,164
arkadaslar anakarti flashback ile
guncelliyorum ancak bu flashback isigi kirmizi yanip sonmuyor sabit kirmizi yaniyor ayrica anakartin isiklarida gelmedi ram falan guncellemiyor galiba su an
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

anakart msi mpg b550 gaming edge plus

@Furkan Karagülle @Amanita

pc nin power tusuna da mi basmam lazim ? bios flashback tusuna basmak yeterli diye biliyordum ben

Fat32 olarak formatladın flash belleğini ve bios dosyasının adını MSI.ROM olara değiştirdin ve anakartta bios flash özelliği için konula doğru USB portuna taktın değil mi? Anakartta 24pin ve 8 pin güç bağlantısını yaptın? Bir de Ram güncellemiyordan kastın nedir ışıkları mı yanmıyor ?

Fat32 olarak formatladın flash belleğini ve bios dosyasının adını MSI.ROM olara değiştirdin değil mi? Anakartta 24pin ve 8 pin güç bağlantısını yaptın? Bir de Ram güncellemiyordan kastın nedir ışıkları mı yanmıyor ?
ram guncellemiyor degil isiklari yanmiyor yani soyle deyim evet fat32 formatliymis zaten usb onu kontrol ettim ardindan dosya adi vb MSI.ROM taktim guc kablolarini sadece flashback tusuna baatim sabit kirmizi isik anakart isiklari vb yanmiyor

Doğru USB portuna taktığından emin misin

bro o anakart bende de vardı flashbios bende yapamadım çok sıkıntı baya uğraştım direkt biostan güncelle
Görüntü alamıyorken nasıl güncelleyecek biostan ? Zaten görüntü alabilmesi için bu şekilde güncellenmesi gerekiyor.

Geri