Mpow Air II Kablosuz 7.1 Surround Oyuncu Kulaklığı alınır mı?

Bu fiyata Arctis 3 ve Razer BlackShark V2 X var

Ben kullanıyorum hocam oldukça da memnunum yazılımı yok fakat, boom 3d diye bir uygulama var bunun üzerinden bütün ekolayzır ayarlarını en ince ayrıntısına kadar yapabiliyorum. Bassı tizz i oldukça tatmin edici. Oyunlarda herhangi bir gecikme vs. gibi sorunlarda yok.

Bahsettiğin kulaklıklarla arkadaşın attığı kulaklığı aynı kefeye koymanız saçma olmuş.
Bahsettiğin kulaklıklar kablolu, arkadaşın attığı ise kablosuz.
Ben ses kalitesi bakımından karşılaştırdım.

air se modelini kullanıyorum (Kablolusu) ben gayet memnunum.

Mikrofonu için almıştım ve gayet kalitesi yapısı var.

Ben kullanıyorum hocam oldukça da memnunum yazılımı yok fakat, boom 3d diye bir uygulama var bunun üzerinden bütün ekolayzır ayarlarını en ince ayrıntısına kadar yapabiliyorum. Bassı tizz i oldukça tatmin edici. Oyunlarda herhangi bir gecikme vs. gibi sorunlarda yok.
Teşekkür ederim bilgiler için. İnternetten biraz baktım ve arada bir kulaklık dııt sesi vs veriyormuş bunlar doğru mu?
ve ek olarak eğer bunu almazsam cloud 2 yi alacağım sence hangisini tercih etmeliyim

Teşekkür ederim bilgiler için. İnternetten biraz baktım ve arada bir kulaklık dııt sesi vs veriyormuş bunlar doğru mu?
ve ek olarak eğer bunu almazsam cloud 2 yi alacağım sence hangisini tercih etmeliyim
Cloud 2 daha mantıklı arasında uçurum fiyat farkı var zaten :D Ayriyetten herhangi bir dıt sesi vs. duymadım. Dizi film müzik oyun her birinde farklı modlar kullandığım için oldukça memnunum dediğim gibi. Fiyatına göre en iyisi bence :)

Cloud 2 daha mantıklı arasında uçurum fiyat farkı var zaten :D Ayriyetten herhangi bir dıt sesi vs. duymadım. Dizi film müzik oyun her birinde farklı modlar kullandığım için oldukça memnunum dediğim gibi. Fiyatına göre en iyisi bence :)
ne zaman satın alıdınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evet fiyat farkı baya var ama biri wireless ondan dolayı

Forumda bir arkadaş bunu ballandıra ballandıra övüyordu birazdan çıkar ortaya :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,977
Üyeler
185,009
Son üye
E2G5E
Geri