KAFAMDA YAMUKLUK OLUŞTU KULAKLIKTAN KAYNAKLI :(

KNOESS

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
501
Saçımı 2 numaraya traş ettirdim kulaklığımın kafama değdiği kısım gözde görülür şeklide yamuk 2 yıldır aynı kulaklıklığı neredeyse hergün taktım halende takıyorum ortalama 8-9 saat geçiriyorum kafam yamuldu sizce ne yapmalıyım

Saçımı 2 numaraya traş ettirdim kulaklığımın kafama değdiği kısım gözde görülür şeklide yamuk 2 yıldır aynı kulaklıklığı neredeyse hergün taktım halende takıyorum ortalama 8-9 saat geçiriyorum kafam yamuldu sizce ne yapmalıyım
Doktora sormalısın bu soruyu bro burda kafatası şeklini değiştirme yöntemini bilen yoktur muhtemelen

Hocam saçlı deriyi mi yamultmuş böyle?

1654023510029.png

Kemiği yamultamaz çünkü kafatası en sert maddelerden biri.

Kesin bendede var, saçlarımı kestirmeye korkuyorum :D

Kafan yamulmadı.
Alışkanlıklarına ara ver ya da sürelerini azalt eski haline gelecektir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ağızdan hava ver eski haline döner
Bu dediğini birinin yapması gerekiyor.
Git sen yap bence ;)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,696
Üyeler
187,382
Son üye