- En İyi Cevap
- 17
- Reaksiyon skoru
- 72,814
Testlere şöyle bir baktım, abarttığınız kadar garip bir durum yok. Biri zamanın üst seviyesi biri giriş seviyesi zaten...
COD'ta geçiyorkanka videosu buymuş asjfhaJSKAGHAUGSAJKNHJ
Tek black ops 2 de geçmiş.Gta 5 teki farkı göremeyecek kadar kör sanırımkanka videosu buymuş asjfhaJSKAGHAUGSAJKNHJ
Bence abartma değil.Adam ısrarla gtx 570 in gtx 750 ti den daha iyi olduğunu iddia ediyor.Attığı testede sadece 1 oyun geçiyor.Testlere şöyle bir baktım, abarttığınız kadar garip bir durum yok. Biri zamanın üst seviyesi biri giriş seviyesi zaten...
COD'ta geçiyor dediğim için özür dilerimTek black ops 2 de geçmiş.Gta 5 teki farkı göremeyecek kadar kör sanırım![]()
Anlamadım kral.Niye özür diledin ?COD'ta geçiyor dediğim için özür dilerim
Hocam adam da kendince satış politikası yürütüyor. Eş değer kartlar aşağı yukarı. Adam haklı.Bence abartma değil.Adam ısrarla gtx 570 in gtx 750 ti den daha iyi olduğunu iddia ediyor.Attığı testede sadece 1 oyun geçiyor.
Kör diye bana dedin sandım kanka pardonAnlamadım kral.Niye özür diledin ?
Ama bir yandan yalan söylemiş oluyor değil mi?Şöyle dese en azından satış politikası olabilirdi:Gtx 570 Gtx 750 ti gerisinde ama genede fps değerleri yakın.Hocam adam da kendince satış politikası yürütüyor. Eş değer kartlar aşağı yukarı. Adam haklı.
Yok kanka ben bu gruptaki kişilere çok abartmadığı sürece hiç bişi demem herkes yardım etmeye çalışırKör diye bana dedin sandım kanka pardon![]()
Katılıyorum. Ama cahil yada dolandırıcı denebilecek bir durum yok gibi ortada.Ama bir yandan yalan söylemiş oluyor değil mi?Şöyle dese en azından satış politikası olabilirdi:Gtx 570 Gtx 750 ti gerisinde ama genede fps değerleri yakın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yok kanka ben bu gruptaki kişilere çok abartmadığı sürece hiç bişi demem herkes yardım etmeye çalışır![]()
Doğru aslında biraz fazla atarlandık gibi oldu.Katılıyorum. Ama cahil yada dolandırıcı denebilecek bir durum yok gibi ortada.