Mouse Hakkında Öneri

Requielme

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
323
Arkadaşlar Merhaba
A4 Tech Bloody V7 mouse sahibim her türlü silah oyunlarında silahların hiçbirinin kontrolünü yapamıyorum.Mermiler hep sağa sola gidiyor yada silah çok yukarı çıkıyor.Youtube da valorant videoları izlediğimde diğer kişilerin mermilerinin dümdüz gittiğini görüyorum.Problem nedir sizce.Güzel oynamadığımın farkındayım sadece önerilerinizi bekliyorum.

Arkadaşlar Merhaba
A4 Tech Bloody V7 mouse sahibim her türlü silah oyunlarında silahların hiçbirinin kontrolünü yapamıyorum.Mermiler hep sağa sola gidiyor yada silah çok yukarı çıkıyor.Youtube da valorant videoları izlediğimde diğer kişilerin mermilerinin dümdüz gittiğini görüyorum.Problem nedir sizce.Güzel oynamadığımın farkındayım sadece önerilerinizi bekliyorum.

Dostum rankın nedir ?

Çoğu oyun için mermilerin sağa sola gitmesi normaldir. Spray kontrol öğrenmelisin. Bazen makroya eklenebiliyor, fakat ban sebebi olabilir. (Valorantı bilmiyorum)

Arkadaşlar Merhaba

Bu olay mouse ile alakalı bir olay değil. O bahsettiğin kişiler sprey dediğimiz olayda ustalaştıkları için mermi düz gidiyor

Arkadaşlar Merhaba

Her oyunda sekme vardır.
Sen silahı ateşlediğin anda mouseyi aşağı çekmen lazım ki mermiler gökyüzüne çıkmasın.
Yoksa silahı serbest bırakırsan mermiler gökyüzüne kadar çıkar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama yine de her oyunda oluyorsa sensör problemi de olabilir.

Her oyunda sekme vardır.
Sen silahı ateşlediğin anda mouseyi aşağı çekmen lazım ki mermiler gökyüzüne çıkmasın.
Yoksa silahı serbest bırakırsan mermiler gökyüzüne kadar çıkar.

Ama yine de her oyunda oluyorsa sensör problemi de olabilir.
peki internet hızı oynamayı etkiliyor mu

peki internet hızı oynamayı etkiliyor mu
Tabi etkiler ama kaç hızdan bahsediyoruz.
Ek olarak ping’de etkiler. Pingin eğer çok yüksekse mouseyi hareket ettirdikten 1-2 saniye sonra hareket eder.
Ama silah sekmesinin ping ve internet hızı ile ilgisi yok.

Tabi etkiler ama kaç hızdan bahsediyoruz.
Ek olarak ping’de etkiler. Pingin eğer çok yüksekse mouseyi hareket ettirdikten 1-2 saniye sonra hareket eder.
Ama silah sekmesinin ping ve internet hızı ile ilgisi yok.
anladım cevabınız için teşekkür ederim.Çalıştığım için eve geldiğimde stres için oynuyorum ama sanırsam bu türlü oyunlarda çok maç yaparak aim geliştirmek gerekiyor diğer türlü ara sıra girerek bu aim gelişmez diye düşünüyorum

Dostum rankın nedir ?
hep derecesiz oynuyorum oynamayı çok iyi bilmiyorum öğrenmeye çalışıyorum

anladım cevabınız için teşekkür ederim.Çalıştığım için eve geldiğimde stres için oynuyorum ama sanırsam bu türlü oyunlarda çok maç yaparak aim geliştirmek gerekiyor diğer türlü ara sıra girerek bu aim gelişmez diye düşünüyorum

hep derecesiz oynuyorum oynamayı çok iyi bilmiyorum öğrenmeye çalışıyorum
Dostum ilk olarak çok tarıyorsun. Vandalla en fazla 5 mermi tara spray bilmiyorsun büyük ihtimal. Mouse tuşuna basıp şarjör bitene kadar bekliyorsun. Öyle yapma, Adamın kafasına aimi getir max 5-6 mermi atana kadar tara sonra elini mouseden çek. Yoksa vandal çok seken bir silah vuramazsın.

Dostum ilk olarak çok tarıyorsun. Vandalla en fazla 5 mermi tara spray bilmiyorsun büyük ihtimal. Mouse tuşuna basıp şarjör bitene kadar bekliyorsun. Öyle yapma, Adamın kafasına aimi getir max 5-6 mermi atana kadar tara sonra elini mouseden çek. Yoksa vandal çok seken bir silah vuramazsın.
peki ateş ederken tekte atsak o işe yarar mı yoksa illa sprey mi

Geri