Neler Yeni

Mouse Hakkında Öneri

Requielme

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Bilal
Arkadaşlar Merhaba
A4 Tech Bloody V7 mouse sahibim her türlü silah oyunlarında silahların hiçbirinin kontrolünü yapamıyorum.Mermiler hep sağa sola gidiyor yada silah çok yukarı çıkıyor.Youtube da valorant videoları izlediğimde diğer kişilerin mermilerinin dümdüz gittiğini görüyorum.Problem nedir sizce.Güzel oynamadığımın farkındayım sadece önerilerinizi bekliyorum.

Juiclair0

80+ Silver
Arkadaşlar Merhaba
A4 Tech Bloody V7 mouse sahibim her türlü silah oyunlarında silahların hiçbirinin kontrolünü yapamıyorum.Mermiler hep sağa sola gidiyor yada silah çok yukarı çıkıyor.Youtube da valorant videoları izlediğimde diğer kişilerin mermilerinin dümdüz gittiğini görüyorum.Problem nedir sizce.Güzel oynamadığımın farkındayım sadece önerilerinizi bekliyorum.

Dostum rankın nedir ?

IbanyLone

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Serkan Uysal
Çoğu oyun için mermilerin sağa sola gitmesi normaldir. Spray kontrol öğrenmelisin. Bazen makroya eklenebiliyor, fakat ban sebebi olabilir. (Valorantı bilmiyorum)

VirtudeN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Erdem
Arkadaşlar Merhaba

Bu olay mouse ile alakalı bir olay değil. O bahsettiğin kişiler sprey dediğimiz olayda ustalaştıkları için mermi düz gidiyor

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,325
İsim
Oğuz Oğuz
Arkadaşlar Merhaba

Her oyunda sekme vardır.
Sen silahı ateşlediğin anda mouseyi aşağı çekmen lazım ki mermiler gökyüzüne çıkmasın.
Yoksa silahı serbest bırakırsan mermiler gökyüzüne kadar çıkar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama yine de her oyunda oluyorsa sensör problemi de olabilir.

Requielme

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Bilal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Her oyunda sekme vardır.
Sen silahı ateşlediğin anda mouseyi aşağı çekmen lazım ki mermiler gökyüzüne çıkmasın.
Yoksa silahı serbest bırakırsan mermiler gökyüzüne kadar çıkar.

Ama yine de her oyunda oluyorsa sensör problemi de olabilir.
peki internet hızı oynamayı etkiliyor mu

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,325
İsim
Oğuz Oğuz
peki internet hızı oynamayı etkiliyor mu
Tabi etkiler ama kaç hızdan bahsediyoruz.
Ek olarak ping’de etkiler. Pingin eğer çok yüksekse mouseyi hareket ettirdikten 1-2 saniye sonra hareket eder.
Ama silah sekmesinin ping ve internet hızı ile ilgisi yok.

Requielme

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Bilal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tabi etkiler ama kaç hızdan bahsediyoruz.
Ek olarak ping’de etkiler. Pingin eğer çok yüksekse mouseyi hareket ettirdikten 1-2 saniye sonra hareket eder.
Ama silah sekmesinin ping ve internet hızı ile ilgisi yok.
anladım cevabınız için teşekkür ederim.Çalıştığım için eve geldiğimde stres için oynuyorum ama sanırsam bu türlü oyunlarda çok maç yaparak aim geliştirmek gerekiyor diğer türlü ara sıra girerek bu aim gelişmez diye düşünüyorum

Dostum rankın nedir ?
hep derecesiz oynuyorum oynamayı çok iyi bilmiyorum öğrenmeye çalışıyorum

Juiclair0

80+ Silver
anladım cevabınız için teşekkür ederim.Çalıştığım için eve geldiğimde stres için oynuyorum ama sanırsam bu türlü oyunlarda çok maç yaparak aim geliştirmek gerekiyor diğer türlü ara sıra girerek bu aim gelişmez diye düşünüyorum

hep derecesiz oynuyorum oynamayı çok iyi bilmiyorum öğrenmeye çalışıyorum
Dostum ilk olarak çok tarıyorsun. Vandalla en fazla 5 mermi tara spray bilmiyorsun büyük ihtimal. Mouse tuşuna basıp şarjör bitene kadar bekliyorsun. Öyle yapma, Adamın kafasına aimi getir max 5-6 mermi atana kadar tara sonra elini mouseden çek. Yoksa vandal çok seken bir silah vuramazsın.

Requielme

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Bilal
Dostum ilk olarak çok tarıyorsun. Vandalla en fazla 5 mermi tara spray bilmiyorsun büyük ihtimal. Mouse tuşuna basıp şarjör bitene kadar bekliyorsun. Öyle yapma, Adamın kafasına aimi getir max 5-6 mermi atana kadar tara sonra elini mouseden çek. Yoksa vandal çok seken bir silah vuramazsın.
peki ateş ederken tekte atsak o işe yarar mı yoksa illa sprey mi

Juiclair0

80+ Silver
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,376
Üyeler
164,827
Son üye
Dominic McCarron