Yardım Hard Disk'im Yere Düştü Çalışmıyor

RmzDayi

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,265
Arkadaşlar merhaba,
başlıkta da belirttiğim gibi hard diskim yere düştü ve çalışmıyor. İçindeki verileri kurtarabilmem için benim yapabileceğim bir şey var mı ? Yoksa profesyonel destek alabileceğim bir yer var mı ?

Kanki kurtaramazsın bende düşürdüm 1 2 ay kullandım sonra bozuldu herşeyi denedim kurtaramadım 7 yıl gitti seagte harddisk

Arkadaşlar merhaba,
başlıkta da belirttiğim gibi hard diskim yere düştü ve çalışmıyor. İçindeki verileri kurtarabilmem için benim yapabileceğim bir şey var mı ? Yoksa profesyonel destek alabileceğim bir yer var mı ?
Büyük ihtimal okuyucu kafa sıkışmıştır.

içinde disk olduğundan dolayı artık çalışmaz o hdd

Büyük ihtimal okuyucu kafa sıkışmıştır.
mydisk diye bir firmayı aradım 100 dolardan başlayan fiyatlar ile kurtarma yapabiliriz diyorlar

göndereceğim bakalım, kendim açmak istemiyorum içinde ki veriler çok önemli

Veriler kurtarılabilir. Bunu yapan firmalar var. Diskiniz sağlam duruyordur büyük ihtimalle. Yada ufak çizilmiş olsa bile kurtarılabilir.
Mekanizma bozulmuş olabilir yere düşürdüğünüzde.

Veriler kurtarılabilir. Bunu yapan firmalar var. Diskiniz sağlam duruyordur büyük ihtimalle. Yada ufak çizilmiş olsa bile kurtarılabilir.
Mekanizma bozulmuş olabilir yere düşürdüğünüzde.
100 dolar gayet güzel bir fiyat ama hanım ın dırdırını çekeceğime o parayı veririm :D

100 dolar gayet güzel bir fiyat ama hanım ın dırdırını çekeceğime o parayı veririm :D
Fotoğraf vardı değil mi içinde. 😁

Bu arada bir bilgisayarcıya gösterin derim önce. Disk falan sıkıştıysa halleder 50tl'ye. 😊

Fotoğraf vardı değil mi içinde. 😁

Bu arada bir bilgisayarcıya gösterin derim önce. Disk falan sıkıştıysa halleder 50tl'ye. 😊

aynen fotoğraf var, hem düşün hem bebek hem düşün öncesi vs falan.
ya riske atmak istemiyorum bende açarım açmasına donanım ve elektronik bilgim var ama komple kayıp olursa bu iş büyük patlar :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,690
Üyeler
188,148
Son üye
sunia
Geri