Ana Konu İtopya Karne Kampanyası - Haziran 2022

f0ze

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,953
Selamlar arkadaşlar İtopya 10 Haziran'da karne kampanyası altında bir çok farklı ürünü uygun fiyata satışa sunacak, ihtiyacınız olan ve fiyatı gerçekten uygun ürünlere rastlarsanız değerlendirebilirsiniz.

Kampanya tarihleri 10 Haziran saat 20:00 de başlayıp 26 Haziran saat 23:55 de bitecektir. Bilginize....

Ekler

• Screenshot_2022-06-07-02-00-19-246_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-06-07-02-00-19-246_com.android.chrome.jpg
    887 KB · Hit: 89
Selamlar arkadaşlar İtopya 10 Haziran'da karne kampanyası altında bir çok farklı ürünü uygun fiyata satışa sunacak, ihtiyacınız olan ve fiyatı gerçekten uygun ürünlere rastlarsanız değerlendirebilirsiniz.

Kampanya tarihleri 10 Haziran saat 20:00 de başlayıp 26 Haziran saat 23:55 de bitecektir. Bilginize....

Gamepad bekliyorum. Güzel bir şey olursa direk alabilirim.

Biz Transkript göstersek olur mu
Kampanya şahane , karne bahane gibi olabilir 🤣 Çocuklar hariç ihtiyacı olan , olmayan al- sat yapan vs alacak gibi bakalım..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gamepad bekliyorum. Güzel bir şey olursa direk alabilirim.
F710 belki 399 Tl civarında satışa çıkabilir. Bakalım banada bir tane lazım 😅

İnşallah EFFFSANE olur.
İnşallah .

Kampanya şahane , karne bahane gibi olabilir 🤣 Çocuklar hariç ihtiyacı olan , olmayan al- sat yapan vs alacak gibi bakalım..

F710 belki 399 TL civarında satışa çıkabilir. Bakalım banada bir tane lazım 😅

İnşallah .
F710 kullandım da hiç beğenmiyorum. F310 bekliyorum.

iyi bişey olmaz olursa da site gider gibime gelıyor
umarım umduğum gibi olmaz

düzgün bir şey olacağını sanmıyorum ben ya. geçen sene de böyle girmişlerdi ama aman aman bi indirim yoktu

Kütük gibi gamepad, DualSense'e geçince anladım elimde odun tutuyormuşum. Tabii bu biraz S3 mini'den Iphone 13'e geçip de çağ atlamış gibi oldu ama.
Bende xbox 8. ve 9. nesile geçince anlamıştım. Bim'in replika ds4'üü bile o kadar sert tuşlara sahip değil.

Bende xbox 8. ve 9. nesile geçince anlamıştım. Bim'in replika ds4'üü bile o kadar sert tuşlara sahip değil.
Konsolla işim olmazdı, 2021 de XBOX Series S aldım, kullandım gamepad fena değildi, sonra performansı ve depolama kapasitesi yeterli gelmeyince 2022 de sattım. MSI gamepad modelleri de Xbox modeline çok benziyor, denemek lazım.

Geri