İnş etkilenmezKarne indirimleri son dolar kuru artışından etkilenir mi?
İnş etkilenmezKarne indirimleri son dolar kuru artışından etkilenir mi?
Etiklenmemesi gerekir. Sattıkları ürünleri muhtemelen dolar düşükken almışlardır ama bizim milletimiz fırsatçı olduğu için her şey olabilir diye düşünüyorum.Karne indirimleri son dolar kuru artışından etkilenir mi?
Dolar 20 olunca sistem gelir mi abi
Firmaların inisiyatifine kalmış bir durum.Karne indirimleri son dolar kuru artışından etkilenir mi?
Zaten olan da alır konuşmaz dimi.millete para varmı önce onu sorgulamak lazım
Dolarlamı maaş alıyorsun karşim sana ne dolardanVay anasını arkadaş...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şaşırmadım bekliyordum zaten. Ama bu kadar çabuk olacağını hayal etmiyordum.
Bilgi için teşekkürler, siz demeseniz babasının firması sanıyordum bende.Firmaların inisiyatifine kalmış bir durum.
Abdullah'ın babasının firması değil hiçbiri![]()
Dolarlamı maaş alıyorsun karşim sana ne dolardan
Ne diye saçma sapan sorular yöneltip adamı darlıyorsunuz ki o zaman ?Bilgi için teşekkürler, siz demeseniz babasının firması sanıyordum bende.
Abi çok haklısınız bir de şu tipler azalsa mutlu olacağım. Adam sistem alacak bir sistem göstermiş 10 k ya alınır mı? diye birisi ya kardeşim geçen 8-9k ya indirimdeydi yine indirime girer diyor ''KARDEŞ BEN BUNU DEDİKTEN SONRA İNDİRİME GİREN SİSTEM GÖRMEDİM'' alacak adam almıyor ondan sonra fiyat artıyor parası elinde kalıyor, ondan dolayı arkadaşlar bu parçaların ne olduğuna dair 1 saatinizi ayırsanız ne ile ne uyumlu diye çoğu şeyi öğrenirsiniz. demek istediğim taksitle alacak arkadaşlar eğer alacağınız hazır pc nin fiyatı toplama fiyatı ile arasındaki fark 500-1000 gibi bir rakamsa almaktan korkmayın çünkü almazsanız 1 haftaya o uçurum daha da artacak ve alamıyacaksınız.Ne alacaksanız biran önce alın
Soru sormak darlamak mı oluyor? Sorduğum sorunun nesi saçma? Cevap vermek istemezse cevap vermiyor zaten.Ne diye saçma sapan sorular yöneltip adamı darlıyorsunuz ki o zaman ?
Bildiğin soruyu sormak sana göre mantıklı ise buyur darla da al ağzının payınıSoru sormak darlamak mı oluyor? Sorduğum sorunun nesi saçma? Cevap vermek istemezse cevap vermiyor zaten.