Yardım Xiaomi redmi 9t kapattım açılmıyor

Uğur

80+ Silver
Reaksiyon skoru
723
Babamın telefonu arama ve mesaj kısmına girmiyordu kapatıp açayım dedim sarj 59 du kapattım ama şimdi açılmıyor powerbank falan yaptım yine olmuyor şuan yanimizda orjinal sarj aleti yok ama.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Powerbank e de ps5 kol şarjı kablosu ile taktım

Babamın telefonu arama ve mesaj kısmına girmiyordu kapatıp açayım dedim sarj 59 du kapattım ama şimdi açılmıyor powerbank falan yaptım yine olmuyor şuan yanimizda orjinal sarj aleti yok ama.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Powerbank e de ps5 kol şarjı kablosu ile taktım
Xiaomi 9T kullanıyorum bende güncelleme geldi 2 ay önce yaptım ve gitti bir daha gelmedi ekranı sonrasında garantiye verdim anakart yanmış dediler 128GB modelini verdiler geçen gün uzun zamandır açıp kapatmıyordum bende bir reset attım açılması yaklaşık 10dk sürdü dedim yine yandı heralde falan ama kendiliğinden geldi ekranı.

Xiaomi 9T kullanıyorum bende güncelleme geldi 2 ay önce yaptım ve gitti bir daha gelmedi ekranı sonrasında garantiye verdim anakart yanmış dediler 128GB modelini verdiler geçen gün uzun zamandır açıp kapatmıyordum bende bir reset attım açılması yaklaşık 10dk sürdü dedim yine yandı heralde falan ama kendiliğinden geldi ekranı.
Saatler oldu ekran yok tepki yok umarım yarın kendiliğinden çözülür garanti uğraşmak istemiyoruz

Herşeyi denedim ses kısma ses açma hepsinede bastım ama tık yok garanti ile uğraşmak pek istemiyoruz babamın telefon olduğu için
O zaman fişi cekmistir hocam garanti farz oldu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,827
Üyeler
185,326
Son üye
Alp Morgan
Geri