Neler Yeni

Yardım Xiaomi redmi 9t kapattım açılmıyor

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
711
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX
Babamın telefonu arama ve mesaj kısmına girmiyordu kapatıp açayım dedim sarj 59 du kapattım ama şimdi açılmıyor powerbank falan yaptım yine olmuyor şuan yanimizda orjinal sarj aleti yok ama.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Powerbank e de ps5 kol şarjı kablosu ile taktım

Nyrxia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Ahmet
Babamın telefonu arama ve mesaj kısmına girmiyordu kapatıp açayım dedim sarj 59 du kapattım ama şimdi açılmıyor powerbank falan yaptım yine olmuyor şuan yanimizda orjinal sarj aleti yok ama.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Powerbank e de ps5 kol şarjı kablosu ile taktım
Xiaomi 9T kullanıyorum bende güncelleme geldi 2 ay önce yaptım ve gitti bir daha gelmedi ekranı sonrasında garantiye verdim anakart yanmış dediler 128GB modelini verdiler geçen gün uzun zamandır açıp kapatmıyordum bende bir reset attım açılması yaklaşık 10dk sürdü dedim yine yandı heralde falan ama kendiliğinden geldi ekranı.

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
711
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Xiaomi 9T kullanıyorum bende güncelleme geldi 2 ay önce yaptım ve gitti bir daha gelmedi ekranı sonrasında garantiye verdim anakart yanmış dediler 128GB modelini verdiler geçen gün uzun zamandır açıp kapatmıyordum bende bir reset attım açılması yaklaşık 10dk sürdü dedim yine yandı heralde falan ama kendiliğinden geldi ekranı.
Saatler oldu ekran yok tepki yok umarım yarın kendiliğinden çözülür garanti uğraşmak istemiyoruz

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
711
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ahmet Berat Ak

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
995
İsim
Ahmet Berat ak
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama,pc aksesuarları,fiyat performans ürünler
Herşeyi denedim ses kısma ses açma hepsinede bastım ama tık yok garanti ile uğraşmak pek istemiyoruz babamın telefon olduğu için
O zaman fişi cekmistir hocam garanti farz oldu

Top Bottom