kardeşim için 3000 civarında laptop lazım, ödev falan yapmak için. ara sıra PUBG mobile oynuyor. önerilerinizi bekliyorum, herkese teşekkürler.
pubg mobile oynayamaz oynamasın bence zaten optimmizasyonu çöp lite oynayabilir düşük ayarlardakardeşim için 3000 civarında laptop lazım, ödev falan yapmak için. ara sıra PUBG mobile oynuyor. önerilerinizi bekliyorum, herkese teşekkürler.
ben de istemem o oyunu oynamasını ama kendisi seviyor ne yapalımPUBG mobile oynayamaz oynamasın bence zaten optimmizasyonu çöp lite oynayabilir düşük ayarlarda
ben de beğendim ama sence nasıldır bu laptoplardan pek anlamıyorum 1 2 yıl sonra çok mü olur yoksa kullanılabilir mi hala
satışı yok sanırım
dostum bu 1080p değil ve 14 inç oyun için problem olmaz mı?
ben 8 yıldır aynı laptopu kullanıyorum bir sıkıntı çıkmadı hp güzeldir kalitelidir 6ayda bir falan temizletin derim macun fanları temizleme falanben de istemem o oyunu oynamasını ama kendisi seviyor ne yapalım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ben de beğendim ama sence nasıldır bu laptoplardan pek anlamıyorum 1 2 yıl sonra çok mü olur yoksa kullanılabilir mi hala
Günlük işler ve ufak oyunlar için ideal bir laptop.ben de beğendim ama sence nasıldır bu laptoplardan pek anlamıyorum 1 2 yıl sonra çok mü olur yoksa kullanılabilir mi hala
Olmaz. Laptop'ların çoğu 720pp zaten bu bütçede. Ayrıca 3200U'lu bir laptop için bu fiyat çok iyi. Anca celeronlu çöp laptop'lar var bu paraya.dostum bu 1080p değil ve 14 inç oyun için problem olmaz mı?
benim attığıma bir göz at istersen.Günlük işler ve ufak oyunlar için ideal bir laptop.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Olmaz. Laptop'ların çoğu 720pp zaten bu bütçede. Ayrıca 3200U'lu bir laptop için bu fiyat çok iyi. Anca celeronlu çöp laptop'lar var bu paraya.
Linux olarak gelmesi dışında güzel o da. Alınabilir.benim attığıma bir göz at istersen.