Gaming Kulaklık önerisi

Cenkege

80+
Reaksiyon skoru
5
Bütçe
250
Selam arkadaşlar. Yaklaşık 1 haftadır Gaming kulaklık arıyorum nette(mikrofonlu).Valorant'ta ve CS:GO'da ses kasmak için mikrofonlu bir kulaklık arıyorum bütçem maksimum 250TL. Benim ilgilendiklerim aşağıda mevcut...
Crown Micro Cmgh-120 3.5mm Led Aydınlatmalı Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Ayrıca araştırmalarıma göre piyasada Rampage'in bu fiyat bandındaki kulaklıklarında mikrofon sorunu varmış. Yakın bir arkadaşımda Rampage alquist SN-R10 var. Ona sorduğumda mikrofonun çok kötü olduğunu sadece ses kalitesinin yeterli olduğunu söyledi. Benim için mikrofon da çok önemli bunu da göz önünde bulundurup tavsiye verirseniz sevinirim :)
Bu arada bütçe arttıramayacağım maalesef en fazla bu kadar...

Rampage k28,James Donkey 711

James Donkey tanıdığımız bi marka.710 711 ve 712 nin arasında ben çok teknik bir fark göremedim yanlışım var mı? @panizher
710 711 birebir ayni sadece görüntü farki var 712de ise ufak farkliliklar var rgb kablonun uzerinde kontrol etmek icin ses karti gibi

2 yildir 710 kullaniyorum kulak pedi hafif dökülmeye başlamıştı garantiye gönderip degistirdim hala tas gibi kullanmaya devam ediyorum cok buyuk olmasi ve yazin terletmesj dışında bir -si yok

Anladım teşekkürler.Alanlar da baya memnun gibi sağ olun...
Isterseniz yarini bekleyin gaming gecesi var gecen gaming gecesinde jd720 199tlye düşmüştü yanlış hatirlamiyorsan

2 yildir 710 kullaniyorum kulak pedi hafif dökülmeye başlamıştı garantiye gönderip degistirdim hala tas gibi kullanmaya devam ediyorum cok buyuk olmasi ve yazin terletmesj dışında bir -si yok
Bu hafta içerisinde kesinlikle 710 veya 711 alacağım :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Isterseniz yarini bekleyin gaming gecesi var gecen gaming gecesinde jd720 199tlye düşmüştü yanlış hatirlamiyorsan
İncehesap gaming gecesi değil mi :)

Bu hafta içerisinde kesinlikle 710 veya 711 alacağım :D

İncehesap gaming gecesi değil mi :)
Evet

Donanim arsivinin 710 711 712yi tek videoda incelediği bir video mevcuttu

buyrun fikir olur

Selam arkadaşlar. Yaklaşık 1 haftadır Gaming kulaklık arıyorum nette(mikrofonlu).Valorant'ta ve CS:GO'da ses kasmak için mikrofonlu bir kulaklık arıyorum bütçem maksimum 250TL. Benim ilgilendiklerim aşağıda mevcut...
Crown Micro Cmgh-120 3.5mm Led Aydınlatmalı Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Ayrıca araştırmalarıma göre piyasada Rampage'in bu fiyat bandındaki kulaklıklarında mikrofon sorunu varmış. Yakın bir arkadaşımda Rampage alquist SN-R10 var. Ona sorduğumda mikrofonun çok kötü olduğunu sadece ses kalitesinin yeterli olduğunu söyledi. Benim için mikrofon da çok önemli bunu da göz önünde bulundurup tavsiye verirseniz sevinirim :)
Bu arada bütçe arttıramayacağım maalesef en fazla bu kadar...
cuma günü incehesabi takip et. Her hafta cuma günü saat 10dan 12 ye kadar indirimde parça paylaşıyor. Geçen haftada medusa 400 TL liik f/p kulaklıgı 280 e verdi.Yarına bi şansını dene her hafta iilaki kulaklık oluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,861
Üyeler
188,487
Son üye
Raks Sole
Geri