ssd'de yer var eminsin değil miİ3 10100F
Evga gtx 1650
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İ3 10100F
Evga gtx 1650
corsair 16 gb ram 2x8
500 m2 ssd kioxia
GİGABAYT H410M S2H V3
Dostum benimde kitleniyorMerhaba,
Oyun oynarken alt tab yapınca bilgisayar kitleniyor enkran donuyor arka planda ses vesaire geliyor discorddan felan sadece görüntü donuyor bunun sorunu nedir bilgisi olan var mı arkadaşlar.
Yapmadığım şey kalmadı düzelmiyor bilgisayar 1 yıllık bilgisayar aldıgımdan beri böyleDostum benimde kitleniyor
Dostum pek emin değilim tavsiyemi gerceklestirmeden biraz daha arastirmani oneririm fakat win11yerine win10 kurmayi denedin mivar daha yeni formatladım win11 home kurulu
windows 11'den dolayı olabilirvar daha yeni formatladım win11 home kurulu
Hocam iyi akşamlar pek emin değilim tavsiyemi uygulamadan once guzelce arastirman sart win11 yerine win10 kurup denedin mivar daha yeni formatladım win11 home kurulu
denemedim ama bayadır kullanıyorum win 11 bir sıkıntısı yoktu ramlarden alakalı olabilir mi ?Hocam iyi akşamlar pek emin değilim tavsiyemi uygulamadan once guzelce arastirman sart win11 yerine win10 kurup denedin mi
Günaydın, ramlerden olabilecegini sanmiyorum islemci olabilir midenemedim ama bayadır kullanıyorum win 11 bir sıkıntısı yoktu ramlarden alakalı olabilir mi ?