Çözüldü✓ RX 6650 XT vs RX 6700 XT

Kafayı yiyecem knk aylardır indirim izliyorum herkes şu dip fiyat bu dip fiyat diyor en son tam alacağım yükselecek korkuyorum aynısı btc'de başıma geliyordu akıllı davranıp erken bozdum bunda da öyle bir durumla karşılaşmadan erkenden almak istiyorum ama daha da düşebilir bilmiyorum kafam çok karışık. Sence almalı mıyız ya?
Valla kanka sen bunu kullanmak için alıyorsan şuan piyasanın en iyi fiyatları yani qp de Asus çift fanlisi 9k

• Beğen
Reaksiyonlar: sa9a
IMG_20220619_170752.jpg

Ekler

• Screenshot_2022-06-19-17-07-24-410_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-06-19-17-07-24-410_com.android.chrome.jpg
    514.4 KB · Hit: 31
  • Beğen
Reaksiyonlar: sa9a
Geliyor, her cuma indiriminde XFX marka ekran kartları çıkıyor. Çıkmadığı günler çok narin.
İyi bari cumaya kadar bekleyeyim, belki daha iyi fiyatlar görürüz.

Baya kararsız kaldım dünden beri düşünüyorum kara kara. Sizce bu fiyatla MERC 319 RX 6650 XT almak mı mantıklı yoksa biraz daha fiyatların düşmesini bekleyip -ki düşecek mi ondan bile emin değilim- RX 6700 XT veya RX 6750 XT almak mı? Ölücü değilim inanın yıllar sonra ilk defa pc toplayıp çocukluk hayalimi gerçekleştireceğim ama sonra pişman olmak da istemiyorum, uzun vadede kullanmak istiyorum bu pcyi. Acaba fiyatlar birkaç haftaya daha da düşer mi? Önümüzdeki gaming gecesinde daha iyi fiyatlar görür müyüz? Fikirleriniz benim için önemli. Şimdiden yazan herkese teşekkürler.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Bu fiyata alabiliyorsan 6700XT al arada gözle görülür düzeyde fark var. Ama indirim bekleyeceksen bekleme bence daha düşmez şuan resmî fiyatın altına bile satılıyor 😀
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İyi bari cumaya kadar bekleyeyim, belki daha iyi fiyatlar görürüz.
Cuma indirimleri beklenebilir ama çok beklemeni önermem.

Bu fiyata alabiliyorsan 6700XT al arada gözle görülür düzeyde fark var. Ama indirim bekleyeceksen bekleme bence daha düşmez şuan resmî fiyatın altına bile satılıyor 😀

Cuma indirimleri beklenebilir ama çok beklemeni önermem.
Cuma kesin alırım ya daha sabrım da kalmadı zaten😄.

Valla reis onu kimse bilemez 😂 2 hafta önce de dip fiyat diyorlardi bak düştü. Dedigim gibi asgari ucret zammi gelene kadar aldik aldik bence o zamana kadar düşer lakin net bir sey soylenemez. Eke koydum amdnin bildiğin deneysel calismasi gibi az bir sey fps farki olusturur ona da hic gerek yok zaten amdnin yazilimi berbat
Nvdia sırf dlss teknoloji si için tercih ediliyor AMD de var teknoloji si var buna bakarsak ama AMD kartlarda daha fazla fps ediliyor fsr 2.0 var çünkü

Peki anladım, o zaman son bir şey sorayım senden başka yazan yok zaten; şu ikisi arasından hangisini seçerdin?
Alıntıyı görüntüle
8900TL olanın soğutması bir üst seviye. Ama ikisi de üzmez.

Nvdia sırf dlss teknoloji si için tercih ediliyor AMD de var teknoloji si var buna bakarsak ama AMD kartlarda daha fazla fps ediliyor fsr 2.0 var çünkü
DLSS ile alakası yok bu arada. Nvidia birsürü ek teknolojiye sahip ve daha stabil.

Haksızmıyım hocalarım @DerratiX ama nvdia sadece rtx kartlarda dlss var GTX de falan yok ama AMD rx 400 rx500 rx 5000 rx6000 serisinde de var ama ryx kartlar biraz pahalı

8900TL olanın soğutması bir üst seviye. Ama ikisi de üzmez.

DLSS ile alakası yok bu arada. Nvidia birsürü ek teknolojiye sahip ve daha stabil.
Sistemin nedir hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,975
Üyeler
185,009
Son üye
E2G5E
Geri