14 sekme dediğiniz nedir? google sayfalar kapalı hiçbir şey açık değil google eklentileri var ama sayfalar açık değil14 Sekme+AMD/Güvenlik yazılımları falan çalışıyor. Bide Google'de eklenti varsa ve sayfalar açıksa daha fazla bellek tüketir. Bana normal geldi.
14 sekme dediğiniz nedir? google sayfalar kapalı hiçbir şey açık değil google eklentileri var ama sayfalar açık değil
ama değil bi sıkıntı mı var onu çözmeye çalışıyorumAlıntıyı görüntüle
14 sekme açık gözüküyor.
ama değil bi sıkıntı mı var onu çözmeye çalışıyorum
arka planda birşeyler mi açık yardımcı olursnız sevinirimAlıntıyı görüntüle
14 sekme açık gözüküyor.
Sistemdeki toplam RAM kaç GB o da önemli. Sistemde 4GB RAM varsa %70-80 kullanması normal mesela
O zaman normal sayılabilir, veya normalin biraz üstü. Sorun olmaz bence.16 gb ram var
16GB'nın %31'i yaklaşık 4.5-5GB'lık bir değere denk geliyor. Windows 10'da bu değerler normal. Bende de şu an tarayıcı ve çeşitli hizmetler açıkken 5GB civarı bir kullanım söz konusu, bir problem yok yani.ama değil bi sıkıntı mı var onu çözmeye çalışıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
arka planda birşeyler mi açık yardımcı olursnız sevinirim
YT hesabında 618 tane bildirim olduğu anlamına geliyor o, bildirimleri temizlersen düzelir.618 yazması normal mi youtube videosunun yanında
chrome de izin vermediğim birşeyler çalışıyor olabilir mi16GB'nın %31'i yaklaşık 4.5-5GB'lık bir değere denk geliyor. Windows 10'da bu değerler normal. Bende de şu an tarayıcı ve çeşitli hizmetler açıkken 5GB civarı bir kullanım söz konusu, bir problem yok yani.
nasıl düzeltebilirimYT hesabında 618 tane bildirim olduğu anlamına geliyor o, bildirimleri temizlersen düzelir.
Sanmıyorum. Bir problem olduğunu hissediyorsan sistemi taratabilirsin.chrome de izin vermediğim birşeyler çalışıyor olabilir mi