Huawei Matebook D15 laptop

1bit

80+
Reaksiyon skoru
29
selamlar ben d15in https://www.vatanbilgisayar.com/hua...il-core-i5-1135g7-8gb-256gb-ssd-15-6-w11.html bu versiyonunu arastirdim ve butceme gore en iyi laptopun bu kanisina vardim sizler neler dusunuyorsunuz? ve birkac sorum olucak
1- ram takviyesi yapilabilir miyim 8gb veya 4gb eklemek sistemi rahatlatabilir
2- maksimum gta5 oynarim gibime geliyor bu ve bunun ayarindaki oyunlari oynsyabilir miyim tesekkurler iyi forumlar

selamlar ben d15in https://www.vatanbilgisayar.com/hua...il-core-i5-1135g7-8gb-256gb-ssd-15-6-w11.html bu versiyonunu arastirdim ve butceme gore en iyi laptopun bu kanisina vardim sizler neler dusunuyorsunuz? ve birkac sorum olucak
1- ram takviyesi yapilabilir miyim 8gb veya 4gb eklemek sistemi rahatlatabilir
2- maksimum gta5 oynarim gibime geliyor bu ve bunun ayarindaki oyunlari oynsyabilir miyim tesekkurler iyi forumlar
5500U işlemcili olanı daha mantıklı. RAM sanırım eklenmiyor bu seriye.
Post automatically merged:

RAM takviyesi yapamazsınız.
Eğer yakın fiyattaysa 5500U'lusunu alın.
Daha ucuz 5500U olan (8300TL)

Hocam dahili grafik birimi ile mutsuz olursunuz en kötü mx130 yada mx230 olan bir notebook bakın..

5500U işlemcili olanı daha mantıklı. RAM sanırım eklenmiyor bu seriye.

Daha ucuz 5500U olan (8300TL)
tamam teşekkürler

Hocam dahili grafik birimi ile mutsuz olursunuz en kötü mx130 yada mx230 olan bir notebook bakın..
gta5 oynatmaz mı hocam asetto corsa vb. oyunları çok beklentim yok rust gibizaten olamaz da , biraz da üniversite için istiyorum seneye sınav ne de olsa üniversiteme de götürmek istiyorum. klişe olucak ama kasa götürmek ne kadar rahatlık verir bilemem aranızda üniversiteli ve kasa taşıyan arkadaş var mı acaba

RAM takviyesi yapamazsınız.
Eğer yakın fiyattaysa 5500U'lusunu alın.
https://shop.huawei.com/tr/product/...lfgEeGGbWgxaod2wYa1_wfpCGHLL3FxAaAr6GEALw_wcB bu mudur efendim?

tamam teşekkürler

gta5 oynatmaz mı hocam asetto corsa vb. oyunları çok beklentim yok rust gibizaten olamaz da , biraz da üniversite için istiyorum seneye sınav ne de olsa üniversiteme de götürmek istiyorum. klişe olucak ama kasa götürmek ne kadar rahatlık verir bilemem aranızda üniversiteli ve kasa taşıyan arkadaş var mı acaba

https://shop.huawei.com/tr/product/...lfgEeGGbWgxaod2wYa1_wfpCGHLL3FxAaAr6GEALw_wcB bu mudur efendim?
Evet model bu hocam. Lakin şöyle bir durum var, APU işlemci 8GB RAM'in 2GB'ını grafik belleği olarak kendine ayırıyor, size kala kala 6GB kalıyor. Oyunda problem yaşatabilir. YouTube'da testleri genelde 16GB modelde yapıyorlar, yanıltıcı.

Evet model bu hocam. Lakin şöyle bir durum var, APU işlemci 8GB RAM'in 2GB'ını grafik belleği olarak kendine ayırıyor, size kala kala 6GB kalıyor. Oyunda problem yaşatabilir. YouTube'da testleri genelde 16GB modelde yapıyorlar, yanıltıcı.
5500u modeline ram ekleme sansim var mi peki

o haliyle gta5 gibi oyunlari oynayamam dimi hocam

Açmaya açar da akıcı oynayabilmek için ayar kısmanız gerekir, iyi oyuncu notebook'ları 11K'dan başlıyor artık
ayar kısarım sıkıntı yok diger actigim konuya bakabilir misiniz ayni butceyr daha iyi bir laptop ariyorum belki vardir diyr sormsk istedim

Hocam bana okuldada iş görücek ve lol veya valorant gibi oyun oynatıcak bir notebook önerir misiniz? 13 k civarı
Piyasadan çok haberim yok hocam da Lenovo IdeaPad Gaming 3'lere bakabilirsin. GTX1650 1650 Ti 3050'li modelleri indirimlerde bulunuyor. Acer Nitro 5'lere bakabilirsin bir de.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,871
Üyeler
190,995
Son üye
Furking0703
Geri