yok onu öylesine yaptım. benim en büyük sorunum olan SIKILMAK tan oluyor. yoksa BİR KIZI ETKİLEMEK İÇİN NE YAPABİLİRİM DE yazardım hatta istersen düzeltiyim knkamÖncelikle İngilizce kullanmayı bırak kızın yanında. Havalı gelebilir ama değil. Sonra "sahanda yumurta" vakası gibi rezil olma.
aynı cevap hocam. sıkıntıdan yaptım özür dilerimeNgIiÇe
konusunca havalı olmuyorsun
oyun oynamayı ve gezmeyi çok seviyor. bide hep gözümün içine bakıyorda ben baklamıyorum yaNasıl bir kız olduğuna bağlı. Buradan nasıl bir cevap bekliyorsun acep?
Göz temasını çok uzun süre tutmak çok sağlıklı değil zaten alışman lazım ama hiçte bakmadan olmazoyun oynamayı ve gezmeyi çok seviyor. bide hep gözümün içine bakıyorda ben baklamıyorum ya![]()
Eğer konuşurken filansa zor olabilir hep gözüne bakmak ama eğer derste filan arada bakıyorsa sende görüp gülümseyip cevap verebilirsinoyun oynamayı ve gezmeyi çok seviyor. bide hep gözümün içine bakıyorda ben baklamıyorum ya![]()
ama utanıyorum hocam o ne olacak ya hemen gözümü kaçırıyorumEğer konuşurken filansa zor olabilir hep gözüne bakmak ama eğer derste filan arada bakıyorsa sende görüp gülümseyip cevap verebilirsin
Utanmaya verilecek bir karşılık yok hocam.O içimizdeki heyecan,konuşamama korkusu gibi bir şey aslında utanma.Böyle şeyleri illaki yaşayabiliriz ve bende sizin gibiydim. 3 sene önce gerçekten hoşlandığım birisine arada bakıyordum ama sizinki gibi fazla ilgi çekmeden.Bence öyle yapmayı deneyin.Eğer doğum gününü biliyorsanız ve yakın zamandaysa ona sizde bir anlam çıkaracak bir eşya alabilirsiniz ve doğum gününde söyleyebilirsiniz.Unatmayın edin.Ben yapamadım pişmanım diyebilirim.1 kere bu şans karşınıza çıkmışsa onu deneyin.Reddetti mi? Bırakın gitsin daha gelecekte ne olacak ne edecek bilemeyiz belki daha da iyi birisini bulacaksınız ama bence utana düşüncesini unutunama utanıyorum hocam o ne olacak ya hemen gözümü kaçırıyorum![]()
Kızı korkut benim akrabalarım mafya babası de.soru başlıkta. amacım genel değil sevdiğim bir kız var zaten onun için soruyorum.