mahşerin pompacısı
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 9,480
6000 veya 7000TL bütçe ile bir elektrikli scooter almayı düşünüyorum tavsiyeniz nedir
https://www.trendyol.com/onvo/elektrikli-scooter-ov-006-p-127750083?boutiqueId=61&merchantId=217542Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Eskiden 2 bin TL idi.
Daha önce hiç duymadım ama xiaomi'nin benim attığım ve daha önce denemişliğim var gayet güzel sadece attığım linkten bakmak zorunda değilsin xiaomi elektrikli scooter yazarsan bulursun.
Bunun markası neMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Eskiden 2 bin TL idi.
Xioami marka.Bunun markası ne
Onvo da iyi bir marka.
7k bütçeyi geçmeyecek önerin var mıXioami marka.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Onvo da iyi bir marka.
Ama bu birqz eski kaldı ya onvo 12 falan var onlar çok iyi 45km/s hızına cikabiliyordu. Xioami 25 oluyor
Sakinlik yok o onvo ne kadar hızı varmış.7k bütçeyi geçmeyecek önerin var mı
Suanlik önerim yok o onvo nr kadar hıza çıkıyormuş. Mesela o onvo 12 de 25km/s ayarlanmış ama sistemine girip arttirilabiliyor muş.7k bütçeyi geçmeyecek önerin var mı
Sistemine nasıl giriyoruzSakinlik yok o onvo ne kadar hızı varmış.
Suanlik önerim yok o onvo nr kadar hıza çıkıyormuş. Mesela o onvo 12 de 25km/s ayarlanmış ama sistemine girip arttirilabiliyor muş.
Böylelikle düz yolda 45e kadar çıkıyormuş belki sejin bu baktığın onvo da azıcık hızı arttırıyordur
O kadarını bilemiyorum videoları vardır. Ben bir ara biraz arastırmıştım da oradan biliyorumSistemine nasıl giriyoruz