7500tl telefon önerisi

PNSHER

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
685
Bütçe
7500
İkinci el veya sıfır fark etmez, aklımda iPhone XR, Samsung A33 5G ve A52 var. Android bir cihaz da olabilir ama uzun süredir telefon piyasasını takip etmedim.
Şuan Realme 7 kullanıyorum alacağım cihazın daha iyi kamerası ve performansı biraz daha iyi olması yeterli.
Genelde sosyal medva için kullanacağım (arada ufak tefek oyun da olacak) ekran olarak da amoled göze daha hoş geliyor olursa iyi olur ama şart değil. Bunlara göre bana bir cihaz önerir misiniz? ? şimdiden teşekkürler.

redmi note 10 ne dersiniz. özelliklerin hepsini kapsıyor mu bilmiyorum. ama ios yerine android almak bence daha mantıklı

İçlerinden Xr

o cihazlar kayıtsız.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

XS Max daha iyi.
Kayıtsız mı :/ Türkiye'den almışlar ama kimisi ihtiyacından dolayı satıyor kimisi de normal satıyor işte

İkinci el veya sıfır fark etmez, aklımda iPhone XR, Samsung A33 5G ve A52 var. Android bir cihaz da olabilir ama uzun süredir telefon piyasasını takip etmedim.
Şuan Realme 7 kullanıyorum alacağım cihazın daha iyi kamerası ve performansı biraz daha iyi olması yeterli.
Genelde sosyal medva için kullanacağım (arada ufak tefek oyun da olacak) ekran olarak da amoled göze daha hoş geliyor olursa iyi olur ama şart değil. Bunlara göre bana bir cihaz önerir misiniz? ? şimdiden teşekkürler.
Samsung s20 fe bakabilirsin

Benim önerim realme gt master edition olurdu depolama 256 ram 8 gb

Apple da alacağın cihaz 2.el ve 3 4 yıllık cihaz önermem..

Bende En Son Takip Ettiğim de 3K ya POCO X3 PRO vardı. Şuan Ne Kadar Bilmem Ama Güzel Bir Telefon 120Hz Yenileme Yanlış Hatırlamıyorsam 16GB Ram 128GB veya 256 GB Hafıza Vardı Bataryasıda 7000Mamperdi yanlış hatırlamıyorsam eğer.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,342
Üyeler
188,233
Son üye
ucaninek5
Geri