En İyi Dondurma Sizce Nedir ?

Satashke

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,280
Sizce en iyi dondurma nedir ? Ben şu Magnumdan yanayım <3

1656450713155.png

Çok severim.

Atatürk Orman Çiftliği dondurması en iyi dondurmalardan biri. Fiyatı 50 TL olmuş.

Bunların çoğu gerçek dondurma ile alakaları yok diye biliyorum. Ben buz parmakçıyım. Dondurulmuş şekil verilmiş suyu seviyorum.

Alaska Frigo, Snickers gibi bar ve bu ürünlerin çubukta dondurmaları var genelde onları tercih ediyorum.

1656450853727.png

Bunu gibi.

Bim in kornet külahlısı sade güzel dudi mi neydi

Tabii ki de hakiki Maraş dondurması en iyi dondurmadır. Magnum dışında diğerkilerde süt bile olmadığına eminim, dondurma bile demeye gelmez, köpük gibi bi şey.

Onun dışında

IMG_20220629_154301.jpg

Son düzenleme:
Bence en iyi dondurma bu ile Carte Dor'un kutu dondurmaları.
images (72).jpeg

Tabii ki de hakiki Maraş dondurması en iyi dondurmadır. Magnum dışında diğerkilerde süt bile olmadığına eminim, dondurma bile demeye gelmez, köpük gibi bi şey.
Bu aralar sadece maraşın tadı güzel geliyor bana. Bimin o dondurmaları plastik gibi artık. Arada magnum yiyorum magnumları miniminnacık yapmışlar.

bir kere sahil kenarında yürürken kivili dondurma almıştım (top olarak satılan), tadı çok güzeldi yıllar önce yedim hâlâ unutmadım

benim fav bimde 2 TL'ye satılan kindy okul açıkken 1,75 i paparada kalan paranın dibini sıyırıyordum 3-4 tane alırdım
Yada geçen sene bu zamanlar şokda 8 TL'ye 1kg dondurma satılırdı çilek kakao sade f/p yani çok iyi
1656451509678.png

Frigola hoşuma gidiyor

Geri