Margot Robbie
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 61,537
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir kere uyardık.motherını dedim küfür değil ki
Bir kere uyardık.motherını dedim küfür değil ki
oyuna 200 tl mi verilir zaten ekonomi kötü crack yüklesene ben 3 oyunuda yükledim crack xd![]()
God of War PC Steam Oyun Kodu Satın Al - İndirimli Fiyat | eTail TR
God of War bilgisayar oyun kodunu en uygun fiyatlarla resmi satıcı etail.com.tr 'den güvenle ve anında satın alabilirsiniz.etail.com.tr
Ayrıca Days Gone 125, Horizon Zero Dawn ise 130₺
![]()
Days Gone PC Steam Satın Al - İndirimli Fiyat | eTail TR
Days Gone bilgisayar oyununu en uygun fiyatlarla resmi satıcı etail.com.tr 'den güvenle ve anında satın alabilirsiniz.etail.com.tr
![]()
Horizon Zero Dawn™ Complete Edition PC Steam Satın Al - İndirimli Fiyat | eTail TR
Horizon Zero Dawn™ Complete Edition bilgisayar oyununu en uygun fiyatlarla resmi satıcı etail.com.tr 'den güvenle ve anında satın alabilirsiniz.etail.com.tr
Benim takıntım var crack indirmem. Hem de steam koleksiyonu yapmak hoşuma gidiyor.oyuna 200 TL mi verilir zaten ekonomi kötü crack yüklesene ben 3 oyunuda yükledim crack xd
zenginsin yani :dBenim takıntım var crack indirmem. Hem de steam koleksiyonu yapmak hoşuma gidiyor.
Yok ya zengin değilim sadece arkadaşım olmadığı için parayı oyunlara veriyorum.zenginsin yani :d
2 3 ay değildir o ya. Yakın zamanda o indirim yoktu sanki epicte. O fiyata bulursam kaçırmam2 3 ay kadar önce rdr2 + ac odyssey i epic gamesten 86tl ye almıştım
benimde hiç yok arkadaşımYok ya zengin değilim sadece arkadaşım olmadığı için parayı oyunlara veriyorum.