HyperX Cloud 2 vs Razer Blackshark V2 usb

Bence tamamen isteğinize bağlı Cloud 2nin mikrofonu iyi değil bence ama aşırı hafif 7 24 kullanabilirsin acıtmaz ben hiç terleme sorunuda yaşamadım bence kulaklığınıza ayar yapmak vs istiyorsanız blackshark v2 takıp direkt kullanıyım diyorsanız cloud 2
Bilgi için teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayır pamuk gibi pedleri var çok rahat. terleme ister istemez oluyor havalar sıcak çünkü. alcaksan thx special audioyu aktif hale getir yazılımdan. ses kartından daha güzel performansı var
Eski olmasına rağmen cloud2 ye kaydım ikişer tane ped verdiği için. Konforlu olması önemli. Hele ki yaz sıcağında

Bilgi için teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eski olmasına rağmen cloud2 ye kaydım ikişer tane ped verdiği için. Konforlu olması önemli. Hele ki yaz sıcağında
ikiside çok rahat konfor olarak ikisindede sıkıntı yaşamazsın. ikiside pişman etmez istediğini al artıları eksileri belli.

Çok komik ama inceledim blackshark v2 ve cloud 2 nin mikrofon testini bende olan 180 TL aldigim James Donkey 711 mikrofonu kat kat kaliteli anlamıyorum bunu ikisininde mikrofon kalitesi kötü ayarlarla düzeltile biliyor sanırım ayrıyrtten thx açarsan tabi iyi olur cloud 2 de dolby açarsanda aynı şekil
Arkadaşlarla girmiyorum pek, mic çok önemli değil ya. Rahat olduktan sonra ses kalitesi de hayli hayli yeterlidir, USB ses kartı olduğu için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,524
Üyeler
184,942
Son üye
jhondurans
Geri