Çözüldü✓ 2. El Rog strix 3080 10gb 13k aldım

5. Ay mining patlama zamanı değilmi nasıl mining yapmış neden almış rog serisi neden almış çözemedim topragım bide
Rog strix nvidianın en iyi ekran kartı modeli kart neredeyse hiç ısınmıyor onun için almış olabilir indirimde falan bulmuştur. rog strix kolay kolay bozulan bir modelde değil fatura iste kart gerçekten 5 aylıksa alabilirsin. testlerini falan yap ama

Rog strix nvidianın en iyi ekran kartı modeli kart neredeyse hiç ısınmıyor onun için almış olabilir indirimde falan bulmuştur. rog strix kolay kolay bozulan bir modelde değil fatura iste kart gerçekten 5 aylıksa alabilirsin. testlerini falan yap ama
Fatura istedim gaming gen üzerinden alınmış ama toplu alım yapmış tek ürün değil 10.05.2022 fatura tarihi

mining yapmadım dese hayatta anlamazdın, bence adam dürüstmüş. bir şey olmaz alabilirsin
10 tane aldığını görünce faturada anlardım bence ama bakalım hayırlısı tek korkum ilerleyen dönemde garanti durumu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1 ayda istesede kartı bozamaz testlerini yapıp al
Tmmdır haber bekliyorum konum atacak

Hocam ürünü elden alacam işte kasamı aldım gidiyorum yanına test edeceğim oyun rdr2 yüklü yeter sanırım

Elden dolandırabilirmi acaba 😂 soyması lazım beni
RDR2 oynarsınız 20 dakika :)
Hayırlı olsun şimdiden

RDR2 oynarsınız 20 dakika :)
Hayırlı olsun şimdiden
Valla aldım herşeyi tamam jelatini bile sökmemiş ben söktüm hafif toz var şuanlık furmark sonucuna göre aldım oyun ws akşama artık umarım sıkıntı şıkmaz performans modunda kart.

Valla aldım herşeyi tamam jelatini bile sökmemiş ben söktüm hafif toz var şuanlık furmark sonucuna göre aldım oyun ws akşama artık umarım sıkıntı şıkmaz performans modunda kart.

biosundan pek bir şey anlamadım bilenler yorum yaparsa başka ne test yapabilrm

Bedava fiyata almışsınız hayırlı olsun hocam

Geri