Bu hazır pc iyi mi,biraz özelleştirdim.

Yani alınabilir.
Buna bakabilirsiniz.
Daha kötü anakart daha kötü ram daha kötü ssd ekran kartı olarak arada çok az fark var ve amd ekran kartı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Güzel sistem hocam daha f/p si yok o bütçede

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Daha kötü anakart daha kötü ram daha kötü ssd ekran kartı olarak arada çok az fark var ve amd ekran kartı.

6500xt > 1650 değilmi ya

6500xt > 1650 değilmi ya
Daha iyi fakat çokda bir fark yok diğer bileşenlerin farkına değmez ve amd ekran kartı sonuç olarak performansları birbirine yakınsa genel olarak nvidia tercih edilir. (Tabi tercih meselesi bu)

Diğerleri anladım amd ekran kartı ne alaka hocam.

Ya Amd'nin adını sürekli sorunlarla andığımız için çok stabil olmadığı için insanlar genel olarak aralarında az performans farkı varsa Nvidia tercih ediyor tercih meselesi bu tabi zaten bende orada kendi fikrimi söyledim amd ekran kartı derken.

nvidia yazılım olarak daha önde ve benim görüşümcede amd kartlar daha çok ısınıyor.Tabi daha f/p oluyorlar ama genede nvidia tercih ederim bende

Ya Amd'nin adını sürekli sorunlarla andığımız için çok stabil olmadığı için insanlar genel olarak aralarında az performans farkı varsa Nvidia tercih ediyor tercih meselesi bu tabi zaten bende orada kendi fikrimi söyledim amd ekran kartı derken.
nvidia yazılım olarak daha önde ve benim görüşümcede amd kartlar daha çok ısınıyor.Tabi daha f/p oluyorlar ama genede nvidia tercih ederim bende
AMD eskisi kadar sorun yok diye biliyorum.
Tabi herkesin kendi tercihi.

Çok fazla fark yok 1650 6500xt arasinda 1650super ile ise başa baş 6500xt ve çoğu kişi nvidia tercih eder yazilim ve s tarafta çok iyi

K13 daha iyi bence. Ram 16gb ve 3600mhz olan versiyon 21kr farkla, ileride anakart yükseltmesi için vs. güzel.
SSD m2 ve 500gb yani daha iyi.
8gb RX6500XT mi yoksa 16gb 1650 mi dersen 1650 daha iyi gibi.
Hem geçenlerde bir arkadaş bu psu ile RX6500XT kartın wattman sorunu yaşattığını söylemişti.
Bu psu ile nvidia daha iyi demişti.
Yine de sen bilirsin.

alabilirsiniz hocam gayet başarılı bir sistem 6500 xt ile kafanızı karıştırmanıza gerek yok alın bakın keyfinize.

ayrıca özelleştirmenize gerek yok gereksiz pahalı özelleştirme seçenekleri (sistem parçaları)

Geri