Giray Günal
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
Daha kötü anakart daha kötü ram daha kötü ssd ekran kartı olarak arada çok az fark var ve amd ekran kartı.Yani alınabilir.
Buna bakabilirsiniz.
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Güzel sistem hocam daha f/p si yok o bütçede![]()
6500xt > 1650 değilmi yaDaha kötü anakart daha kötü ram daha kötü ssd ekran kartı olarak arada çok az fark var ve amd ekran kartı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Güzel sistem hocam daha f/p si yok o bütçede
Daha iyi fakat çokda bir fark yok diğer bileşenlerin farkına değmez ve amd ekran kartı sonuç olarak performansları birbirine yakınsa genel olarak nvidia tercih edilir. (Tabi tercih meselesi bu)6500xt > 1650 değilmi ya
Diğerleri anladım amd ekran kartı ne alaka hocam.Daha kötü anakart daha kötü ram daha kötü ssd ekran kartı olarak arada çok az fark var ve amd ekran kartı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Güzel sistem hocam daha f/p si yok o bütçede
Ya Amd'nin adını sürekli sorunlarla andığımız için çok stabil olmadığı için insanlar genel olarak aralarında az performans farkı varsa Nvidia tercih ediyor tercih meselesi bu tabi zaten bende orada kendi fikrimi söyledim amd ekran kartı derken.Diğerleri anladım amd ekran kartı ne alaka hocam.
nvidia yazılım olarak daha önde ve benim görüşümcede amd kartlar daha çok ısınıyor.Tabi daha f/p oluyorlar ama genede nvidia tercih ederim bendeDiğerleri anladım amd ekran kartı ne alaka hocam.
Ya Amd'nin adını sürekli sorunlarla andığımız için çok stabil olmadığı için insanlar genel olarak aralarında az performans farkı varsa Nvidia tercih ediyor tercih meselesi bu tabi zaten bende orada kendi fikrimi söyledim amd ekran kartı derken.
AMD eskisi kadar sorun yok diye biliyorum.nvidia yazılım olarak daha önde ve benim görüşümcede amd kartlar daha çok ısınıyor.Tabi daha f/p oluyorlar ama genede nvidia tercih ederim bende
evet eskiden ısıdan yana çok büyük sıkıntıları vardıAMD eskisi kadar sorun yok diye biliyorum.
Tabi herkesin kendi tercihi.
alabilirsiniz hocam gayet başarılı bir sistem 6500 xt ile kafanızı karıştırmanıza gerek yok alın bakın keyfinize.![]()
ayrıca özelleştirmenize gerek yok gereksiz pahalı özelleştirme seçenekleri (sistem parçaları)![]()