Neler Yeni

Hyperx cloud 2 Cızırtı Sorunu

Amazondan hyperx cloud 2 aldım ve driverını kurdum bi video izlemiştim ses kartından ayırın anakart slotuna takın diye aynısını yaptım belki anakart slotuna takamamışımdır ama geri kalan şeyleri doğru yaptım ve video izlerken video başladıgında cızırtı sesi de geliyor videoyu durdunca da 3 saniye geliyor sonra gidiyor cızırtı sesi sizce değişim mi yapayım yoksa çözebilir miyiz bu durumu ne zamana gelir tekrar ?

federalper

80+ Silver
Amazondan hyperx cloud 2 aldım ve driverını kurdum bi video izlemiştim ses kartından ayırın anakart slotuna takın diye aynısını yaptım belki anakart slotuna takamamışımdır ama geri kalan şeyleri doğru yaptım ve video izlerken video başladıgında cızırtı sesi de geliyor videoyu durdunca da 3 saniye geliyor sonra gidiyor cızırtı sesi sizce değişim mi yapayım yoksa çözebilir miyiz bu durumu ne zamana gelir tekrar ?
Amazonun iade sistemi sanırım 20 gün kadardı eğer çözemezsen gönül rahatlığıyla iade edebilirsin adresina kadar gelip kargoyu alıyorlar.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bende de ilk aldığımda cızırtı sorunu vardı ne yaptıysam geçmedi en son değişim istemiştim amazondan yenisini gönderdiler sıkıntı yok şu an.

federalper

80+ Silver
bu ses çıkması normal değil dimi videoyu başlatınca çıkmaya başlıyor durduruyorum videoyu 10 saniye devam ediyor
Hayır değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

kaç günde geldi driver kurdun mu hiç ?
Driver kurmanın pek alakası olduğunu sanmıyorum bende zamanında alıp sattım Cloud 2 öyle bir sorun yoktu.

kaç günde geldi driver kurdun mu hiç ?
7.1 apartına kabloyu iyi soktuğunuza emin misiniz biraz daha bastırın isterseniz belki tam girmemiştir.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır değil.

Driver kurmanın pek alakası olduğunu sanmıyorum bende zamanında alıp sattım Cloud 2 öyle bir sorun yoktu.
değişim yapıyorum şuan

Hayır değil.

7.1 apartına kabloyu iyi soktuğunuza emin misiniz biraz daha bastırın isterseniz belki tam girmemiştir.
evet tam soktum 7.1 açık şuan kapatınca cızırtı sesi biraz daha azalıyor bu arada

Hahacıoğulları

80+ Bronze
Evet kurdum. Ama farketmedi. Denenecek her şeyi denemiştim açıkçası. Müzik dinlerken bazı kısımlarda ara ara cızırtı yapıyordu. Amazona ulaştıktan 1-2 gün sonra yenisini kargoladılar.
konuyla alakasız ama bende amazondan aldım fakat taşıma çantası çıkmadı ve ses kartındaki hyperx yazısında ki ışık yanmıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,086,637
Üyeler
172,705
Son üye
Mehmet271
Top Bottom