HyperX Cloud III Wireless Cızırtı ve Robotikleşme Sorunu

Reaksiyon skoru
0
HyperX Cloud III Wireless modelini alalı 2 hafta oldu. Aldığımdan beri kulaklıktan gelen robotikleşme, cızırtı sorunları var. Örneğin herhangi bir videonun sesini hızlıca arttırıp kıstığım zaman gelen cızırtı ve patırtı sesleri, herhangi bir videoyu durdurduğum yada başlattığım zaman gelen pıt pıt sesleri ve şiddetli oluyor biraz. Bunun çözümü var mıdır? Ayrıca benim anakartım aşırı eski ve kötü, sorun direkt anakartta olabilir mi? Anakart modelim ASUSTeK B750M-A. Yada sorun direkt kulaklıkta olup değişim yada iade edip başka bir kulaklık mı almalıyım? Fikirlenizi bekliyorum.

kral bende daha 4 gün önce aldım bendede aynı sorun var bulabildinmi çözümü yoksa direk iade edeceğim

Bende yok öyle bir sorun, iade edin.

Kulaklıkta sorun olabilir belki veya taktığınız usb yerini değiştirin aylardır kullanıyorum sıfır sıkıntı

şu anda usb yerini değiştim geçti gibi ama yine yapar diye korkuyorum iade edeceğim gibi başka ne kulaklık önerirsiniz
Valla bilemiyorum aynı paraya bunun gibi ürün yok biraz eklersen hs80 max

Konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın. Hala kullanan var mı bende de problem var. Frekans sesleri geliyor ayrıca kulaklık ve mikrofonda sürekli bi robotikleşme var. Benim sesim robotmuş gibi gidiyor oyunun videoların sesleri bana robotmuş gibi geliyor.

çözebilen var mı bende de ara ara 2-3 saniyelik oluyor masaüstü sesleri robotlaşıp cızırtılı gibi geliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,325
Üyeler
174,346
Son üye
rmastera_31
Geri