[9/12] ⚽Birlikte PRO SOCCER ONLİNE oynuyoruz⚽

Robin Buckley

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,517
Bütçe
9
https://store.steampowered.com/app/1583320/Pro_Soccer_Online/
oyun bu şuan 9 tl

Çarşamba günü saat akşam 9-10 aralığında girelim. Gelmek isteyen herkes yazsın lütfen.

az önce girdik ama az kişi olduğumuz için fazla sarmadı 6v6 atarsak mükemmel olur

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Çağrıı @DMNS @Metshi @KendineMüzisyen @Sir Cem T-oker @Bıttım Sabunu @PcMerakı @BATTLEFIELD @Harley Quinn❖
burda gelebilecek 9 kişi var, bazıları gelmedi diyelim 6 kişi. gelebilecek herkes yazsın ne kadar fazla girersek o kadar eğlendirir

@The Last Dragonborn @Besim Tibuk @Alexa @stereohearts @Hudzell sizlerde gelinnn :D aklıma gelen herkesi etiketlicem+ her gün konuyu akşam ve ikindi saatlerinde düzenli olarak yükselticem. Gelmek isteyen herkes Gelebilirim yazsın konuya

Son düzenleme:
beler yarım saattir training yapiyom yaklasmayin bana off alev alcam

Yok ya pc oyunları ilgimi çekmiyor pek sea of Thieves istisna

@Metshi ve ben siz çıkınca çalıştık. bu maç bizde raat.
benim takım belli oldu ben sizdenim. 12, 14 veya 16 kişi bulsak çok pis sarar da kimse gelmiyor, dediğim gibi her gün yükseltim konuyu. Bu arada gelebilecek herkes gelebilirim yazsın

https://store.steampowered.com/app/1583320/Pro_Soccer_Online/
oyun bu şuan 9 TL

Çarşamba günü saat akşam 9-10 aralığında girelim. Gelmek isteyen herkes yazsın lütfen.

az önce girdik ama az kişi olduğumuz için fazla sarmadı 6v6 atarsak mükemmel olur

@Çağrıı @DMNS @Metshi @KendineMüzisyen @Sir Cem T-oker @Bıttım Sabunu @PcMerakı @BATTLEFIELD @Harley Quinn❖
burda gelebilecek 9 kişi var, bazıları gelmedi diyelim 6 kişi. gelebilecek herkes yazsın ne kadar fazla girersek o kadar eğlendirir

@The Last Dragonborn @Besim Tibuk @Alexa @stereohearts @Hudzell sizlerde gelinnn :D aklıma gelen herkesi etiketlicem+ her gün konuyu akşam ve ikindi saatlerinde düzenli olarak yükselticem. Gelmek isteyen herkes Gelebilirim yazsın konuya
suan giriyor musunuz hemen oyunu satın alıp yükliyip gelirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,864
Üyeler
184,989
Son üye
sepher
Geri