kivimalujm yazın muz çok zor bulunuyor bende shake yaparken muz koyuyurodum eskiden şimdi ne koyabilirim. yulaf,süt,cicibebe,muz,fıstık ezmezi shake ine muz yerine ne koyabilirim?
güzel olur mu tadı
yok annem dedi muz fln yaz meyvesi değil ya annemde yok fln dedi. benimi kandırdı acaba?Muz zor mu bulunuyor? Allah Allah.
İlkbahar yaz arası yetişir de, yazın da bol bol bulunur yani. Muz al.yok annem dedi muz fln yaz meyvesi değil ya annemde yok fln dedi. benimi kandırdı acaba?
harley abla yine sorunu çözdü. eyw abicim yani ablacımİlkbahar yaz arası yetişir de, yazın da bol bol bulunur yani. Muz al.
peki başka ne koyabilirim shake eİlkbahar yaz arası yetişir de, yazın da bol bol bulunur yani. Muz al.
dayı muz her mevsim bulunur aslında. ama çok uçuk fiyatlar olmaz yani ben sporcuyum genelde her mevsim alırımyok annem dedi muz fln yaz meyvesi değil ya annemde yok fln dedi. benimi kandırdı acaba?
bu shake iyi mi snece?dayı muz her mevsim bulunur aslında. ama çok uçuk fiyatlar olmaz yani ben sporcuyum genelde her mevsim alırım
...bu shake iyi mi snece?
teşekkrüler
Çilek olabilir bence.malujm yazın muz çok zor bulunuyor bende shake yaparken muz koyuyurodum eskiden şimdi ne koyabilirim. yulaf,süt,cicibebe,muz,fıstık ezmezi shake ine muz yerine ne koyabilirim?
çilek olabilir bencedeÇilek olabilir bence.