Teknosada çalışıyorum merak ettiğiniz sorular.

SRooX

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
173
Teknosada promotör olarak çalışıyorum merak ettiğiniz bir şey varsa sorun :)

ürünler hakkında cidden bilginiz var mı (bazen yokmuş gibi geliyor)

ürünler hakkında cidden bilginiz var mı (bazen yokmuş gibi geliyor)
Çok fazla müşteri olduğunda kendi bölümü dışına çıkan arkadaşlarda genelde öyle oluyor ben mesela Laptop ve Tablet bölümü sorumlusuyum her yeni ürün geldiğinde o ürün hakkında teste tabi tutuluyorum

Belirli bir markadan prim aldığınız için daha kötü olduğunu bile bile müşteriyi o ürüne yönlendiriyor musunuz?

Belirli bir markadan prim aldığınız için daha kötü olduğunu bile bile müşteriyi o ürüne yönlendiriyor musunuz?
Hayır , eğer müşteri beğenmez ve iadeye gelirse çok ciddi cezalar alabiliyorsun , genel olarak fiyata göre en iyi performansı verebilen şeyleri tavsiye ediyoruz.

Yanlış bir bilgilendirme yaptığınız oluyor mu?
Örneğin: N4020 işlemcili bir laptopta rahat bir şekilde Gta 5 oynanır gibisinden

Abi arkadaşlarımla birlikte ordaki telefonlardan birine poz verirken kovmuşlardı bizi. bu resimleri tanıtım amaçlı yayınlıyoruz demişlerdi doğru değil dimi?

Teknosada promotör olarak çalışıyorum merak ettiğiniz bir şey varsa sorun :)
Steelseries in ufak mouse padleeinde hic alarm falsn görmedim cepleyip götürenler oluyoe mu hic? Ve personel indiriminiz var mi? Varsa da aylik max su kadar indirim uygulaniyor diye bir kisitlama var mi? Ve hirsiz yakalayinxa uygulamaniz gereken prosedürler ne

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,561
Üyeler
192,751
Son üye
maximusus
Geri