Bu Masada Biseyler Eksik

Reaksiyon skoru
126
Bütçe
250
Merhabalar dostlar daha yeni 2. El bi bilgisayar masasi aldim onceki masamin boyutu 30/30 du yani cok kucuktu bende gittim 250 tl ye bu 2 el masayi aldim boyutu 120 70
Yani 2 katindan daha buyuk
Simdi sizlerden oneriler bekliyorum
neler
-yapabilirim cunku monitorun ayagi havada kaldi
-Alt tarafa neler koyabilirim ses sistemi disinda
-Ve guzel bi kablolama icin ne lazim
Veya farki onerileriniz varsa bekliyorum
Foto burda

Ekler

• IMG_20220719_105832.jpg
    IMG_20220719_105832.jpg
    3.2 MB · Hit: 99
Kasayı alttaki kasa bölümüne koymakla başla. Yerin daha fazla açılır. Mouse ve klavye çok yakın geldi gözüme.

Kablolama için cırt bantlar var. Onlardan al. Amazondan 100 tanesi 15 lira mı ne.
Düzen bakımından fazla bir şey gerke yok zaten fazla ekipmanın yok. Yeri geldiğinde çalışma alanı olması için kasayı aşağı koymayı unutma :))

Kasayı alttaki kasa bölümüne koymakla başla. Yerin daha fazla açılır. Mouse ve klavye çok yakın geldi gözüme.

Kablolama için cırt bantlar var. Onlardan al. Amazondan 100 tanesi 15 lira mı ne.
Düzen bakımından fazla bir şey gerke yok zaten fazla ekipmanın yok. Yeri geldiğinde çalışma alanı olması için kasayı aşağı koymayı unutma :))
Link

2. El aldim dostum bi polis abiden baska sehire tasindagi icin ucuza verdi bana
Post automatically merged:

İnan dostum onceki halinde monitorun ayagi arasindaki bosluktu alanim suan hic dar gemiyo bana :)

Merhabalar dostlar daha yeni 2. El bi bilgisayar masasi aldim onceki masamin boyutu 30/30 du yani cok kucuktu bende gittim 250 TL ye bu 2 el masayi aldim boyutu 120 70
Yani 2 katindan daha buyuk
Simdi sizlerden oneriler bekliyorum
neler
-yapabilirim cunku monitorun ayagi havada kaldi
-Alt tarafa neler koyabilirim ses sistemi disinda
-Ve guzel bi kablolama icin ne lazim
Veya farki onerileriniz varsa bekliyorum
Foto burda
Hocam kasayı aşağıya koymak yerine monitörü biraz daha sola ittirirsen mouse için alan açılır kablo içinde plastik kelepçe kullanabilirsin

2. El aldim dostum bi polis abiden baska sehire tasindagi icin ucuza verdi bana
Post automatically merged:

İnan dostum onceki halinde monitorun ayagi arasindaki bosluktu alanim suan hic dar gemiyo bana :)
Yok arkadasa sordum kabloları toplayıcı klips gibi şeyin linkini

Hocam kasayı aşağıya koyabilirsiniz onun dışında masa küçük gibi geldi bana.

Hocam kasayı aşağıya koymak yerine monitörü biraz daha sola ittirirsen mouse için alan açılır kablo içinde plastik kelepçe kullanabilirsin
Öncelikle paşa gibi duran kasayı aşağıya indir kanka. Sonra zaten bayağı yerin açılır keyfine göre diz. Bir de bana kalırsa mousepadi yanlamasına büyük olanlardan al. Çünkü monitörün ayağını da etkiliyor bu mousepad.
Şu tarzlardan bahsediyorum. Ve hayırlı olsun.
Hocam kasayı aşağıya koyabilirsiniz onun dışında masa küçük gibi geldi bana.
hocam sımdı masa modelı kasa uste olması gıbı geldi için oyle durması gçz zevki için daha sağliklı durur gibi geldi bana onun dısında zaten o kucuk msadan sonra bu bana gayet yeterli gibi gelmişti

hocam kasayı alta koyun monitörü geriye alın mouse pad klavyeye gelmesin yan yana olsunlar, eksikten çok alan sıkışıklığı var

Geri