Yardım Modem ışıkları yanıyor ama İnternet yok yardım

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Reaksiyon skoru
42,249
Modemimin ışıkları yanıyor ama İnternete bağlanamıyorum. Windows ağ kısmından sorun gider deyince geniş bant modemi bağlanamıyor modemi sökün falan dedi. 7 yıldır aynı modemdeyim, ilk defa dün oldu bu. Dün gece gitti, bugün akşam gitti birde. Neden olabilir modem mi bozuldu?
@Mehmet Yılmaz @alpolojix

Modemimin ışıkları yanıyor ama İnternete bağlanamıyorum. Windows ağ kısmından sorun gider deyince geniş bant modemi bağlanamıyor modemi sökün falan dedi. 7 yıldır aynı modemdeyim, ilk defa dün oldu bu. Dün gece gitti, bugün akşam gitti birde. Neden olabilir modem mi bozuldu?
@Mehmet Yılmaz @alpolojix
IP alamıyor olabilir, hangi ISS?

Türk Telekom
Şu an geldi mesela, gidip geliyor böyle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Modem arkasında ki sarı kabloyu pc den ve modemde söküp taktım, sarıyı lan1 den lan2 ye taktım değişiklik olmadı
IP dediğim sağlayıcıdan alamıyordur. Çok anlık kesilmeler olursa olabilen şeyler.

IP dediğim sağlayıcıdan alamıyordur. Çok anlık kesilmeler olursa olabilen şeyler.
Aha adamın yaşadığını yaşadım ve modemim bu Adamın ki ile aynı

Sorunu kendin söyledin zaten 7 senedir kullandığın modemde sıkıntilar olması normal ip almaz WiFi kopar internet den çıkar vs hat değerlerini at önce bakayım sonra duruma bakarız

Sorunu kendin söyledin zaten 7 senedir kullandığın modemde sıkıntilar olması normal ip almaz WiFi kopar internet den çıkar vs hat değerlerini at önce bakayım sonra duruma bakarız
Ekran Alıntısı.PNG

d.PNG

f.PNG

Paket mi düşük? Hat değerlerin çok iyi senin. Bu değerlerle kopması imkansız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,291
Üyeler
185,247
Son üye
nNack
Geri