Yardım Aldığım arctic mx4 macun sahte mi?

Suwariba

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,297
Hepsiburadadan mx4 termal macun aldım

link bu hepsiburada kendi satıyor o yüzden güvenip almıştım ama hepsiburada nın koyduğu fotoğraftakiyle aynı kutuda gelmedi. Bana gelen ürünün fotoğraflarını koydum aşağı. Kutusu da ezilmiş bir şekilde geldi. Ne yapmalıyım hepsiburada kendi sattığı ve çok fazla yorum yapan olduğu için güvenip almıştım ama ezik geldi kutusu ve ürün çakma galiba. Çakma olmasa bile hepsiburada nın koyduğu fotoğraflarla uyuşmuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bana gelen ürün bu şekilde geldi

Ekler

• IMG_20220725_120009.jpg
    IMG_20220725_120009.jpg
    1,006.9 KB · Hit: 111
  • IMG_20220725_120007.jpg
    IMG_20220725_120007.jpg
    1 MB · Hit: 107
  • IMG_20220725_120003.jpg
    IMG_20220725_120003.jpg
    1.3 MB · Hit: 119
  • IMG_20220725_115957.jpg
    IMG_20220725_115957.jpg
    1.2 MB · Hit: 122

link bu hepsiburada kendi satıyor o yüzden güvenip almıştım ama hepsiburada nın koyduğu fotoğraftakiyle aynı kutuda gelmedi. Bana gelen ürünün fotoğraflarını koydum aşağı. Kutusu da ezilmiş bir şekilde geldi. Ne yapmalıyım hepsiburada kendi sattığı ve çok fazla yorum yapan olduğu için güvenip almıştım ama ezik geldi kutusu ve ürün çakma galiba. Çakma olmasa bile hepsiburada nın koyduğu fotoğraflarla uyuşmuyor

Fotoğraf?

Arctic devamlı kutusunu yeniliyor, bu modelin 3-4 farklı kutusu oldu.

Benimle aynı yerden almışsın Ben aldım orjinal qr okuttum sitelerinden orjinal dedi

Benim de kutu aynı seninkinden orjinal yani

Çakma değil ürün. Senin ürünün Arctic.de yani Almanya üretimli olduğu için kutusu değişik. Herhangi bir sıkıntı yok merak etme. Ezilme konusu da kargoyla alakalıdır yüksek ihtimal. Bende Noctua Nt H1 almıştım onunda kutusu ezilmişti ama kullanımında bir sıkıntı yoktu.

ne kadara aldınız 118 TL ye mi?
bende almak istiyorumda kafam karışık biraz
hepsiburada da sepete ekleyin kupon seçin 75 e 25 var bende 2 tane geçende kullandım sizde de olabilir 90 küsüre alırsınız

ne kadara aldınız 118 TL ye mi?
bende almak istiyorumda kafam karışık biraz
evet 118tl ye aldım. teknobiyotikte 103tl ama 30tl kargo var. Ya teknobiyotikten ya Hepsiburada dan yada amazondan almanı tavsiye ederim diğerlerine güvenmiyorum ben. Teknobiyotik arctic in resmi disbrütorü (umarım doğru yazmışımdır) o yüzden güveniyorum birde çakma mx4 ile orjinalini kıyasladıkları videoları da var

kodu okuyunca anlaşılır kanka

Kutusunda 2019 edition yazan garanti sahteydi diğerleri hakkında bilgim yok

Ekler

• IMG_20220725_125254.jpg
    IMG_20220725_125254.jpg
    1.1 MB · Hit: 58
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular