Ürün anahtarının neyine güvenmiyorsunama 10 liralık ürün anahtarına da güvenmiyorum
Sorun çıkmaz.arkadaşlar bir sorum var?
bu videoda yapılanları yapmamda sakınca varmı
slmgr.vbs /ipk W269N-WFGWX-YVC9B-4J6C9-T83GX
slmgr.vbs /skms kms.lotro.cc
slmgr.vbs /ato
bu kodları CMD yapsam bir sorunla karşılaşırmıyım bir sıkıntı olurmu
Etkinleştirerekpeki bu sağ alta olan etkinleştirilmedi kısmını nasıl kaldırabilirim güvnli olarak
Kalkmaz. Etkinleştirmek lazım.peki bu sağ alta olan etkinleştirilmedi kısmını nasıl kaldırabilirim güvnli olarak
O zaman orijinalini alacaksın. Buyur linkbende pek güvenmiyorum da
ama 10 liralık ürün anahtarına da güvenmiyorum
Niye en pahalı yerden atıyorsunO zaman orijinalini alacaksın. Buyur link
Windows 11 Professional 64 Bit Türkçe Kutu fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Windows 11 Professional 64 Bit Türkçe Kutu en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Windows 11 Professional 64 Bit Türkçe Kutu fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Windows 11 Professional 64 Bit Türkçe Kutu en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Oha 1660 süper fiyatıO zaman orijinalini alacaksın. Buyur link
Windows 11 Professional 64 Bit Türkçe Kutu fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Windows 11 Professional 64 Bit Türkçe Kutu en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Windows 11 Professional 64 Bit Türkçe Kutu fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Windows 11 Professional 64 Bit Türkçe Kutu en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Kutulu ve microsoft lisanslı satıcı. Daha ucuzu varsa at.Niye en pahalı yerden atıyorsun![]()