Laptop önerisi alabilirmiyim?

CanYLDZ

80+
Reaksiyon skoru
13
Arkadaşlar iki laptop arasında kaldım.Sizin tavsiyenizi de almak istedim.Başka önerdiğiniz laptop olursa onları da yazın isterim.

ya da monster düşündüm.ama hangi monster ona karar vermedim.
maximum 8000 tl sınırım var.
tavsiyelerinizi bekliyorum.

Arkadaşlar iki laptop arasında kaldım.Sizin tavsiyenizi de almak istedim.Başka önerdiğiniz laptop olursa onları da yazın isterim.

maximum 8000 TL sınırım var.
Fiyat Performansmı Olsun istiyorsun?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://www.hepsiburada.com/asus-ro...bilgisayar-p-HBV00000T6BF9?magaza=Hepsiburada Bu İyidir persomans Olarak Ama Sen Yinede Araştır

Caper Excalibur 6.5K'ya gayet güzel alınabilir. Ama 8K bütçen varsa harcayıp daha iyisini al derim. Buna bakabilirsin;

excaliburda saçma bir problem var yani yaşayan olmuş tuşları silinmiş
ve ayrıca genel olarak excalibur tavsiye etmem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Caper Excalibur 6.5K'ya gayet güzel alınabilir. Ama 8K bütçen varsa harcayıp daha iyisini al derim. Buna bakabilirsin;

10.nesil islemci 1650 Ti bence da bunu al gayet güzel

Monster Avea serisine bakabilirsin

Abi Senin Dedigin 120 hz Benim Attıgım 144hzdir Monster Bide Abi Isınma Problemi Var Asusda Csgoda max 75 derece görüken monter max 80 görüyor 5 derece olsa bile yinede performans olarak asus

Abi Senin Dedigin 120 hz Benim Attıgım 144hzdir Monster Bide Abi Isınma Problemi Var Asusda Csgoda max 75 derece görüken monter max 80 görüyor 5 derece olsa bile yinede performans olarak Asus
Dostum senin attığın alınmaz. 8K verip adama 1650 mi aldıracaksın? 6500tl'ye atmış zaten adam onu alır daha iyi. 80 dereceye çıkar mı bilmem ama çıkarsa da yüksek bir değer değil. 5 derece için 1650ti yerine 1650 almaya değmez. Çok büyük performans farkı var. 😊

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,201
Üyeler
190,329
Son üye
zaNaX-
Geri